Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/muzikologija

Marketing

RECENZIJA: KATY PERRY


"...I kissed I girl and I liked it...." Dovoljno da dođe iz usta lijepe djevojke i mašta američkih dječaka (ne želim zapostaviti djevojčice, no to je ipak muška maštarija više nego ženska) radi svoje. I download pjesme. Djevojka čiji sam novi singl htio recenzirati preduhitrila me svojim novim albumom. Pretpostavljam da ste svi već čuli I Kissed A Girl. Ako niste, većina Amerikanaca je. Već sam naziv (nakon Ur So Gay - kapa dolje što je prepoznala jednu posebnu skupinu gejeva) privukao je pažnju, a pjesma se trenutno nalazi u top 5 Billboardove ljestvice singlova, te na 2. mjestu downloada. No nemojte misliti da je to sve. She's got the looks too. Šalim se naravno, iako sam, moram priznati, prvi put kad sam vidio spot za I Kissed A Girl, ostao malo zadivljen.
Album me pak nimalo nije zadivio. Zapravo mislim da smo dobili novu Avril Lavigne u malo profinjenijem i ljepšem izdanju, no s nešto lošijim pjesmama. A i lista suradnika preklapa se na nekim pjesmama, tako da to i nije neko iznenađenje. Zapravo je i najbolja u kombinaciji (budući da sama piše svoje pjesme) s Max Martinom (Britney Spears, Pink, Avril Lavigne) i Dr. Lukeom (Sugababes, Pink).
I Kissed A Girl je ušla u uho, tu je i par zanimljivih trenutaka (Hot N Cold), Katy ima dobar vokal. Čekamo ipak nešto jače pjesme.
OCJENA: 2+

Post je objavljen 13.06.2008. u 00:07 sati.