Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavupjesmama2

Marketing

Pakrački top model by Vita Nova!

Jednog divnog sunčanog dana pjevasmo mi na vjenčanju. Nakon vjenčanja dobijemo novac (200 kn) i kažemo Dudi da ode kupiti soka i slatkiša. Otišao on u KTC i mi ostali sami. A sad što ćemo raditi. Idemo se mi igrati top modela tj. cure. Prva nam se prošetala Kuffy u jednom divnom sportskom izdanju. Ja kao svaki žiri sam morao dodati i pokoji komentar. Imala je stvarno super hod, a da ju dečki vide oči bi im ispale. No dobro druga je bila Katarina u jednom sexy izdanju. Koje bi vrline mogle krasiti tu curu, ah pa da lijep hod i fotogeničnost. Treća nam je bila Matea M. Ona nije imala lijep hod, ali se isticala svojim odabirom odjeće koji mi naravno gledamo.


I sad je došao taj odlučujući trenutak, slike. Koja će djevojka dobiti sliku. Pred žiriom je bio stvarno težak zadatak. Prvo je sliku dobila Kuffy, a zatim je na red došla i Kata koja je dobila sliku i u tolikom uzbuđenju grlila Kuffy te srušila cvijet. Skoro se sva zemlja istresla. A mi kud ćemo što ćemo, dolazi Dudo. Na kraju je završilo ispod tepiha. Haha.


I evo Dubravka donio nam on sokova i slatkiša. Nije ništa skužio, hvala Bogu. Gledateljica nam je bila Manuela, koja se nije htjela okušati u ovom modnom showu-Pakračkom top modelu! Pozdravljamo Klaru koja na žalost nije bila s nama, ali svojim stavom, hodom i inteligencijom bi jako naštetila prolazu drugih cura.


Evo to su te manekenke:
Image Hosted by ImageShack.us

KATARINA

Image Hosted by ImageShack.us

KLARA

Image Hosted by ImageShack.us

MATEA M.

Image Hosted by ImageShack.us

KUFFY

Image Hosted by ImageShack.us

JA I KATARINA


Post je objavljen 12.06.2008. u 17:39 sati.