Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/darijo-srna

Marketing

Dajte nam Njemce da se igramo,igramo,igramo..!

Mene naveliko trese navijačka groznica..
Kao da mi ništa drugo nije važno..
Kad ne učim i ne gledam utakmice visim na mobitelu za igricom euro 2008 koja je sjajna! Ima sve naše igrače u postavi hrvatske repke. Mogu kombinirati sastav,način igre,mjenjati igrače.Kod mene su najefikasniji Dudu (ajde,barem tamo igra), Kranjčar i Olić.
Nije mi uopće žao tih para potrošenih za wap.
Mislim da će Luka Modrić biti najbolji hrvatski igrač na Euru 2008..
Photobucket
Možda sam ovim šokirala mnoge,ali znam da mnogi misle kao i ja..
Srna..Zna se da je on najbolji...
najveća radilica i uz Modrića najveći borac naše repke ali mnogi planiraju zatvoriti naše bokove.i na tome graditi svoju igru. Srnu jedan ne može sam zaustaviti, trojica najmanje moraju juriti na njega jer neda se on tek tako : ) pa će Modrić imati više slobode i jurišati naprijed. Gurat će našu repku kao dinamo ove sezone. Niko? Niko je isto super,nogometni čarobnjak, ali kao da mu ponestaje daha to jest čarolija... Daj Bože da se varam.. Napadači? Ne znam.. Olić odskače ali.. nije to to.. Trenutno nemamo mi klasnog strijelca. Svi znamo da je to bio Dudu..
Ali mislim da ipak nema potrebe za nikakvim pesimizmom!.Austrija je bila samo loš dan.Samo to!
Razbili smo mi jake momčadi..One koji su bili sigurni favoriti protiv nas..male zemlje Hrvatske..male zemlje s velikim nogometnim srcem..ne samo nogometnim,ofkors..
Razbili smo snove mnogima.Malo tko je pomeo onako ponosnu nogometnu naciju Englesku kao mi. I to dva puta! Imamo želju,imamo snagu... Sve je tu negdje..u zraku..vjerujem da Bilić ima viziju..svi vjerujemo u to! Njemačka ima toliko nogoetaša koliko Hrvatska stanovništva,no to ništa ne znači.naši su nam vatreni već toliko puta dokazali da mogu..i mislim da nema razloga da ne vjerujemo u njih!I bod je uspjeh protiv Njemaca.tko zna,možda nam se otvori i neka prilika više..
tko to zna..teško je sad o tome pisati..treba nekako dočekati sutrašnji dan.vjerujem da svi živimo za tu utakmicu!treba malo dišpeta i sve će biti dobro.i zato nema razloga da ne zapjevamo onu DAJTE NAM NJEMCE DA SE IGRAMO,IGRAMO,IGRAMO..pozz svima

Post je objavljen 11.06.2008. u 21:05 sati.