Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deathisclose

Marketing

..ubija me ova bol u grudima.. Prije sam znala rijecima izrazit svoju bol i svoje osjecaje.. sad vishe ne mogu.. a ne znam zastho.. mozda zato jer sve vishe i vishe vidim da NISTHA nema smisla..uvijek ce zlo plutati u nasim glavama...i nema veze koliko kamenja natrpamo u svoje srce,ono che uvijek bit plodno tlo zla... ne mogu zivjeti normalno.. toliko toga trebam napravit.. nemam snage za nistha.. zatvaram oci pred svime.. sad nemam hrabrosti za pola stvari za koje sam prije imala.. sada je onaj kljucan trenutak mog PADANJA.. moje neshvacenosti.. nema prijatelja na ovom svijetu..sad znam da nema..

"Ti si mi kao sestra koju nikad nisam imala." .. sjecas li se TI tih mojih rijeci??..mislim da ne..lijepo je biti sretan..al lijepo je biti i povrijeden..bar saznash kakvi su ljudi oko tebe..tko te voli,a tko ne.. prijateljstvo je nestho s cime se ne kocka..to je nestho u cemu smo svi nesavrseni..a nastojanje da u tome budemo savrseni vodi nas do neprijateljstva.. i ponekad bi se i htjela njima obratit..al znam da nema smisla njima se obracati.. nepostojani.. odkud joj hrabrosti da dishe nakon svega stho je ucinila nama ljudima..

...zelim plesati po kishi..ono najvechoj..onoj koja te boli na dodir.. ako netko zeli plesat s menom,mozhe..al cistho sumnjam..sama chu..kao i svaki put do sad..sve sama..i prezivjela sam..a mislila sam da nechu..al jesam...valjda chu onda i ovo sve prezivjet..jer ne zelim nikog okovima vezati za svoje srce,za sebe.. mogu ja to.. imam nju.. moju najdrazhu Kiku =)

..lazem..
..raspast chu se..kad tad..
..opet che doc ljeto..opet ista pricha..
..ne mogu vishe ni pisati..
..a to je znak za UZBUNU..

Post je objavljen 11.06.2008. u 20:52 sati.