Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylifeandalltheshitinit

Marketing

LuUuDi DaN jUcEr...xD...

Ajme jucer smo pisali velki test iz mat...bang a dobro sam napisala...nadam se 5...hehe...greedysmijeh. Jocipa me razocarala...tuzan. Mrviicuuu...Sve je pocelo ovako: Karla, jocipa i ja smo se dogovorile da idemo u ribnjak malo, jer se nikom nie dalo ic doma...bangbelj
Dosli zlatko i tomi, i ja sam otisla s njima kroz ribnjak do ljuljacka, a jocipa je karlu isla otpratit do stanice, pa i ona u park. Zlatko, tomi i ja sreli ferenca, kaleba, tanju i vida i tam malo ostali.roflnut smokin. I mi tam bili, cekali da nas jocipa nazz da nas pita di smo...smijehzaliven. Mi na to zaboravili, tanja me molila da povucem dim, ja povukla i ona aaa jeeej! itd. Pa smo malo oponasali kak drugi "pokusavaju" pusit i DOBRO se nasmijali...haha...smijehludsmokin. Ferenc mi prcko po mobu, zvao nekog i sl. Oni bili ispod nekog "grma" di inace puse, a ja stojim vani s tomijem i zlatkom. I ferenc se pocne derat pero pero pero! i na kraju se kaleb zadere PETRAA!!! Ja dodem tam i ferenc pita dal me moze zvat pero. zujoAjmee ja se zbrukala 100 na sat, on se dere pero pero a ja nis, ko zadnja budala. A cak sam si mislila jebote jel mene ferenc zove PERO??beljdead I pito me dal pusim, ja kazem ne bas i on kaze znaci samo ekoloski. xD xD xD iks dee...beljroflnut...ak me kuzite?? I na kraju ja se sjetim jebote sta je s nasom jocipom??? Ja ju zovem, i pogodite kaj sam dobila?? vip sekretaricu!pjevarolleyes. Zovem karlu i pitam ju di je jocipa. I ona kaze ona je otisla doma, nije joj se dalo ic. Jebote mogla nam je rec! Zlatko se raspi*dio skroz. I mi svi jos pricali malo o svemu i tak...i onda tomi, ja i zlatko otisli doma do draskoviceve, putem nam je tomi prico stvarnu "situaciju" koja je bila s njim i dorom. Zapravo, SAMO s dorom...xD...smijehzalivenpjeva.
Ponekad, puno je bolje bit s deckima neg se sam s curama druzit i tak. Nezz kak da to objasnim, al bolje je. Oni te nece tracat i ogovarat cim nekaj napravis kaj se njima ne svida, nece se bespotrebno prepucavat i svadat. Ne moras se bojat da ce svima izbrbljat kad nes kazes, i nece se naljutit zbog sranja bezvrjednih. Vise im mogu rec, a da se nece naljutit i rec svima.
Pu$e i pozzovi svima...kissmah
Btw, ne kuzim zkj dora nezeli ic na "onu stranu" ribnjaka di su ovi ivor, tanja, ferenc, vid tid. Onda ja moram ic tom stranom, a ona ide drugom "jer je u hladu"...xD...smijehlazeroflzubo.
xD...

Post je objavljen 11.06.2008. u 20:22 sati.