Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Kupite ulaznice u Eventimu!

Madonna Blog je kontaktirao koncertnu agenciju Eventim oko prodaje ulaznica za Madonnin koncert. Karte za Madonnin koncert u Frankurtu i Dusseldorfu možete kupiti u Zagrebu, Eventim Ticket Shopu, u Berislavićevoj 13!

"U našem sustavu imamo ulaznice za Madonnine koncerte u Njemačkoj i to u gradovima: Frankfurt, Dusseldorf, Berlin i iste se mogu kupiti isključivo u Eventim Ticket Shop – u u Berislavićevoj 13 u Zagrebu."

Madonnin brak nije u krizi

U zadnje vrijeme kruže glasine kako je brak Ritchiejeva u krizi, te da je Madonna unajmila odvjetnika Nicholasa Mostyna koji je poznat po slučaju Paul McCartneya i Heather Mills.

Madonnina glasnogovornica je opovrgnula te sve tračeve izjavivši: "Priče nisu istinite, Madonna uopće nije unajmila ni jednog advokata, Madonna i Guy apsolutno ne razmišljaju o razvodu."






Madonna dolazi na Jaz Beach Festival?

Prema web stranici visit-montenegro.com, jedni izvori su za časopis Vijesti izjavili kako će Madonna nastupati u Crnoj Gori u sklopu festivala Jaz Beach Festival, 23. ili 25.

Madonnina službena web stranica je potvrdila Madonnin dolazak u Grčku, u Atenu 27. rujna.

Madonni režiranje draže nego snimanje albuma

Izgleda da se Madonna zasigurno oprostila s glumačkom karijerom, jer kako kaže više je privlači režiranje. Kako piše ContactMusic, na pitanje hoće li nastaviti glumiti, Madonna je odgovorila: "Ne apsolutno, jer sam otkrila da me više privlači uloga režisera. To je kao Eva i jabuka, trebam imati drugi ugriz. Ako si glumica, to nije tvoja vizija. Režiser ima priču, ti si samo šahovska figura koja je okolo kreće, to ne odgovorara mojoj osobnosti."

Madonna je postala zaluđena s režiranjem, priznala je da to više preferiria nego snimanje albuma: "Imaš više vremena ispričati priču, imaš sat i pol ili dva sata spasiti svijet."

Beograd moli Madonnu da dođe, ali ona bi ipak u Budvu

Večernji List: Iako su najavljena gostovanja Madonne u Zagrebu i Beogradu i službeno demantirana, srbijanski glavni grad još uvijek nije odustao od borbe za nastup pop-kraljice. Molbu za dolazak u Beograd Madonni je poslao osobno Zoran Alimpić, vršitelj dužnosti gradonačelnika.

Unatoč tome što je već izvjesno da će poznata pjevačica 25. rujna nastupiti u Budvi, Alimpić je za list "Press" potvrdio da je zamolbu poslao Madonninom menadžmentu. U pismu je pjevačici poželio dobrodošlicu i napomenuo da Beograd ima mogućnosti za organizaciju velikog spektakla. "To što sam pisao Madoni nije ništa neobično. Često se događa da, kada se organiziraju neki značajni događaji u Beogradu, menadžeri velikih svjetskih zvijezda traže svojevrsnu službenu potvrdu da će grad stati iza te manifestacije", kaže Alimpić.

Crnogorci bi pak Beograđanima mogli poručiti "Uzalud vam trud svirači" jer ugovor između Madonninog menadžmenta i općine Budva navodno je potpisan još prije 15 dana. Njegov sadržaj trebao bi biti objavljen 18. lipnja. Najzaslužniji za dovođenje Madonne na budvansku plažu Jaz je menadžer Maksa Ćatović. "Ćatovićeva tvrtka 'Komuna Budva' završila je najveći dio posla oko pregovora s Madonninim menadžmentom- Koncert će se održati 25. rujna, najveći sponzor bit će Turistička organizacija Budve", tvrdi izvor "Pressa" i dodaje da prodaja karata za koncert počinje 10 dana nakon potvrde datuma na Madonninoj službenoj web stranici.


Post je objavljen 11.06.2008. u 19:21 sati.