Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mazoretkinjepula

Marketing

...još malo pa gotovo...

Prebacivanja u više sastave se bliže kraju, kadetkinje su svoje odradile, a juniorkama još u petak ostaje plesni dio. Ono što mislim da je najvažnije je da se ne obeshrabrite ako ovog puta niste prošle (ili ne prođete u petak), vaš ostanak u trenutnom sastavu znači da imate još 3 mjeseca da uvježbate ono na čemu ste ovog puta "pale" i da na slijedećim prebacivanjima u 9 mjesecu uđete u željeni sastav. Zato iskoristite ljeto, štap u ruke i trenirajte!!! smijeh
Evo vam i primjer Marijana (današnja predvodnica) je od svih cura koje su sad s njom u sastavu najduže čekala na prebacivanje u seniorski sastav, ali kao što se može vidjeti zato je u njemu napredovala brzinom munje, 2006. je bila zamjena, 2007. na DP u formaciji, a iste godine 29.8. je proglašena predvodnicom (hmmm još se sjećamo svi toga, kako je super bilo).
Zato nema razloga za tugu, sve je moguće....

Dakle završilo je prebacivanje u kadetski A sastav, i vjerujem da je taj sastav dobio super pojačanje, šta se i pokazalo na jučerašnjem treningu (prvom na kojem su sudjelovale nove cure).

Djevojke koje su iz kadetskog B prešle u kadetski A sastav su:

1. Mia Moćan
2. Tina Rojnić
3. Paola Giorgi
4. Brigita Anić
5. Maja Petković

Čestitke na prelasku, samo nastavite kako ste krenule kiss

Nakon ovog prebacivanja vrijeme je i za prelazak na ljetni raspored održavanja treninga za kadetske sastave, novi termini treninga su:

Kadetski A
ponedjeljkom od 19.45h do 21.15h

Kadetski B
srijedom od 19.45h do 21.15h


U petak slijedi dodatni ispit za juniorske sastave. Nadam se da juniorke shvaćaju zašto je to potrebno napraviti. Vjerujte nam da će tako biti bolje i za one koji ostaju u B sastvu i za one koje će preći u A sastav. To je najbolji način da sve brže napredujete. Pokazale ste svoje tehniciranje sa štapom, a u petak dajte sve od sebe da to što bolje otplešete (i osmijeh na lica bez obzira na sve).

Vidimo se dakle u

petak u 19h

Još jednom sretno svim!!!

Post je objavljen 10.06.2008. u 22:02 sati.