Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rkspinut

Marketing

TERRA BLUE 2008 - Marjanski čisti žali

Manifestacija "Terra blue - Split 08" u organizaciji Zajednice tehničke kulture grada Splita i Splitsko-dalmatinske županije održana je 21.05.2008.u lučici Špinut.
U sklopu te manifestacije održana je i eko akcija "Marjanski čisti žali", a u cijelom projektu sudjeluje oko 200 članova iz klubova Zajednice tehničke kulture.
Tehnikaši su jutro započeli jedriličarskom regatom klase Optimist u
akvatoriju lučice Špinut, nastavili radio upravljanjem jedrlica klase "G-70", promocijom auto modelarstva elektro i benzinskih utomobila, te svakako najatraktivnijim jutarnjim dijelom, onim skokovima padobranaca.
Trojica padobranaca: Marko Popadić, Damir Suton i Jerolim Duplančić iz Aero kluba Split izmamili su najviše uzdaha i pažnje ne samo svojih kolega iz klubova već i kupača na obližnjoj marjanskoj Prvoj vodi u čijoj su blizini "aterirali".
Od 15 pa sve do 18 sati predviđeno je čišćenje zapadnog dijela lučice Špinut sve do Bena, a pola sata nakon toga u Ronilačkom klubu "Špinut" pripremale su se morske delicije iz Dalmacije.
Toga dana su se i otvorila vrata novih prostorija kluba kao što vidite iz priloženih slika.Evo i kako je to izgledalo na eko akciji bar što se tiće našeg kluba, ostale fotografije nisu prikupljene.I naravno dio atmosfere sa kulinarskog natjecanja u Bruetima.
Post je objavljen 10.06.2008. u 18:23 sati.