Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jasamoja2

Marketing

rafael nadal

Rafael Nadal pobjednik je ovogodišnjeg Roland Garrosa. On je nakon 108 minuta finalnoga nadmetanja sa 6:1, 6:3, 6:0 svladao najboljega svjetskoga teniača Rogera Federera. Bio je to 11. Rafaelov uspjeh u 17. susretu s Rogerom i 9. u 10. susretu na zemljanoj podlozi. Četvrtim uzsatopnim naslovom u Roland Garrosu Španjolac je izjednačio rekord legendarnog Šveđanina Björna Borga koji je od 1978. do 1981. također bio nepobjediv u Parizu.
Roger je bio nervozan, a ja sam odigrao možda i najbolji susret u svojoj karijeri. U 2. setu malo sam popustio i dopustio Federeru da se vrati, ali sam se na vrijeme vratio u igru i poveo sa 2:0. Doista sam presretan nakon novoga naslova u Parizu, rekao je Rafael Nadal.
Rafael Nadal brzo je utišao sve one koji su povjerovali da će Roger Federer, osvajač 12 najvećih turnira u karijeri, napokon prekinuti trogodišnji niz poraza u Roland Garrosu. Nadal je odigrao najimpresivnije u dosadašnjoj karijeri i «devastirao» Švicarca kojemu je dopustio samo četiri osvojene igre. Nadal je skroman i vrlo simpatičan momak izvan teniskih terena, ali na igralištu se pretvara u stroj koji melje od prvoga do početnoga poena.
Uopće nije važno jesam li ja skroman ili ponizan, brojevi kažu da sam posljednjih godina najbolji tenisač na zemljanoj podlozi. To je istina. Ja jesam skroman, ali brojevi su brojevi, poručuje Španjolac.





ma niko ne zna kako je meni drago zbog nadala!!!!joj što njega ja volim,najbolji je!!!!!!!!!najbolji tenisač!!!!!!i njaljepši!!!!!!bravo!!!!!!!!!!


Hosted by RockYouPhotos.com

Hosted by RockYouPhotos.com

Hosted by RockYouPhotos.com

Hosted by RockYouPhotos.com

Post je objavljen 10.06.2008. u 15:08 sati.