Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gladusa

Marketing

Pravila o privatnosti i uvjeti korištenja (disclaimer)

Ovaj blog sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice.

Okvir za pretraživanje na ovoj web lokaciji ("Okvir za pretraživanje") proizvod je tvrtke Google Inc ("Google"). Prihvaćate i suglasni ste da se Google pravila o privatnosti (koja se nalaze na adresi http://www.google.hr/privacy.html) primjenjuju na Vašu upotrebu Okvira za pretraživanje, a korištenjem Okvira za pretraživanje pristajete da Google koristi Vaše osobne podatke u skladu sa svojim pravilima o privatnosti.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van stranice isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. Autor bloga ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Ovim putem pismeno se distanciram od tuđih sadržaja prema kojima upućujem linkove.

Sve sadržaje koristite na vlastitu odgovornost. Informacije na http://gladusa.blog.hr i povezanim stranicama objavljujem u najboljoj namjeri i zbog toga se neću smatrati odgovornim za eventualne štete nastale direktnim ili indirektnim korištenjem ovih web stranica i informacija na njima.

Komentari posjetitelja ne odražavaju stav urednika bloga.

Vaša je obaveza da sve važne informacije objavljene na ovom blogu (ako je to moguće) provjerite još jednom sami kako biste se uvjerili u njihovu točnost.
Ako uočite neku netočnu informaciju na blogu molim da mi to javite.

Urednik bloga gladusa.blog.hr



Post je objavljen 25.01.2006. u 19:35 sati.