Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Kupite ulaznice za koncerte u Njemačkoj

Madonna Blog je kontaktirao koncertnu agenciju Eventim oko prodaje ulaznica za Madonnin koncert. Karte za Madonnin koncert u Frankurtu i Dusseldorfu možete kupiti u Zagrebu, Eventim Ticket Shopu, u Berislavićevoj 13!

"U našem sustavu imamo ulaznice za Madonnine koncerte u Njemačkoj i to u gradovima: Frankfurt, Dusseldorf, Berlin i iste se mogu kupiti isključivo u Eventim Ticket Shop – u u Berislavićevoj 13 u Zagrebu.

Hvala Vam što ste odabrali Eventim
."

Urban Travel će uskoro ponuditi aranžmane za Beč, Budimpeštu, te za Budvu!

Madonna ipak dolazi u Budvu?

Blic: Svetska pop zvezda Madona održaće 23. ili 25. septembra koncert na plaži Jaz kod Budve, izjavio je podgoričkom "Danu" potpredsednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović.

On je rekao da će ugovor o održavanju Madoninog koncerta na Jazu, u okviru ovogodišnje svetske turneje povodom njenog 50. rođendana i 25 godina rada, ubrzo biti potpisan. Biće to prvi Madonin nastup u karijeri u nekoj od balkanskih država. Marović, međutim, nije precizirao koliki je honorar za koncert dogovoren, ali je kazao da je "suma za njen dolazak daleko manja od one koja je pominjana u medijima". Više o tome na http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=44777.

Manga: Kraljica popa Madona održaće 23. ili 25. septembra koncert na budvanskoj plaži Jaz, potvrdio je podgoričkom "Danu" potpredsednik Demokratske partije socijalista Svetozar Marović.

"Ugovor sa Madonom biće uskoro potpisan, a suma za njen dolazak daleko je manja od one koja je pominjana u medijima" izjavio je on, odbivši da otkrije koliko košta prvi dolazak svetske pop ikone u jednu balkansku zemlju. Još uvek nije poznato koliko će koštati karte za koncert, ali je predstavnik Turističke organizacije Crne Gore Blažo Radoman nagovestio da će ulaznice biti jeftinije nego za "Stonse".Crnogorski mediji navode da bi Madona u Budvi provela oko tri dana, zajedno sa mužem Gajem Ričijem i decom. Očekuje se da će dolasku kraljice popa prethoditi "desant" njenog producentskog tima, koji broji oko 200 članova. Više na http://www.mtsmondo.com/entertainment/music/text.php?vest=99563.

Premijera 'Give It 2 Me'

Madonnin novi spot 'Give It 2 Me' je danas imao premijeru na MTV-evoj emisiji TRL.

Madonna potvrdila da dolazi u Srbiju?

Postoji jedna glasina kako je jedna djevojka prisustvovala na humanitarnoj večeri u Cannesu, gdje je bila i Madonna. Navodno joj je djevojka prišla i poklonila joj CD s skicama srpske tradicionalne odjeće, što je dio njenog posla. Djevojka joj je rekla da se nada da će doći u Srbiju ili Crnu Goru, na što je Madonna odgovorila: "Oh da, definitivno ove godine!" Koliko je ova glasina točna, vrijeme će pokazati...

Best singer of the past 25 years

Na ovom linku glasajte za Madonnu za najbolju pjevačicu u zadnjih 25 godina. http://www.ew.com/ew.


Post je objavljen 10.06.2008. u 13:38 sati.