Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/worldinreality

Marketing

a ludilo brale...

Ajme tek se sad javljan jer na komp nisan mogla doc oddddddd,od zadnjeg posta a to je jako davno.Dakle idem ja posto je to postalo popularno prepricat svaki bozji dan u ovom proslom tjednu.pocinjem odddddd:

PETAK:nije bilo tako lose ali jedna stvar je bila loša:nemam vise simpu.ne znam ali...čokolada nije bio za mene a i jedan je drugi razlog koji ne zelim trenutno navest ali rijec je o jednoj osobi koju sam taj dan doslovno mrzila zbog vise stvari.Bila na inf. i bilo je ok.Navecer san isla u vale moje legie i bila je i tina i bilo je cool samo se vali ponasala malo dosadnooooo,ali nema beda...
SUBOTA: digla se ja u podne i onda san sat posli dizanja iz moje lipote zvane krevet rucala odlican rucak ali to vas bas ne zanima pa.........Popodne san bila u gradu sa valon i bilo nam je nezaboravno legendarno.Kupile smo istu maicu i kapicu i sad smo ko sestrice,bas smo cute u tim maicicama i kapicama..bila ona u mene pa smo igrali eye toy i malo zderali,tj. ona je malo zderala a ja puno ko inace,hhh...navecer isla spavat u jedanest i po.
NEDJELJA: e to je bio onaj nista posebno dan.jedino zanimljivo je bilo kad san gledala utakmicu,tj. ja san samo gledala one amo ih nazvat grickalice koje su oko mene stale i zderela ih a utakmica i nije bila bas nesto jer mi nebi zabili nijedan gol da nije bilo onog penala,ali ja se necu misat pa...
PONEDJELJAK:danas dakle... U skoli je bilo cooolllllll...dobila ja 4 iz hrvatskog(jedva),onda san dobila 5 iz tehnickog i zakljucih mi pivac pet,iz engleskog san dobila tri petice...ono totalno zakon dan u skoli.A sad maloprije san ucila onu povijest jer je sutra kontrolish pa...moran to dobro napisat jer...moran jednostavno.Malo san si radila slikica za msn i bas su legendarne...Bio je ovo zasad jako dobar dan a sad idemo na: POZDRAVI:
VALI
TINI
DORI
MISELI
LORENI
i cokoladici o kojoj opet neprestano razmisljan ali nisam sigurna jer one posli lita nije vise in my school pa...vidit cemo jos,by people!!!!!!!

Post je objavljen 09.06.2008. u 18:34 sati.