Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rihannalove

Marketing

Mala nezgoda

Rihanna nakon dodjele Grammyja doživjela prometnu nezgodu


NE BRINITE, ljepotici s Barbadosa nije ništa, ali njezinom automobilu jest - kad je odlazila s Def Jam after partyja, na kojem je slavila svoj prvi osvojeni Grammy, njezino vozilo udario je drugi automobil, pa je "večer njezinog života" završila raspravom s prometnim policajcima i davanjem iskaza. Rihanni to, naravno, nije pokvarilo raspoloženje, pa je u unajmljenom vozilu otišla na drugi party.

Osim uobičajenih "vidi kako je prekrasna" priča, 21-godišnja Rihanna na dodjeli Grammyja opet se spominjala kao kamen spoticanja u vezi Beyonce i Jay-Z-ja. Iako je Jay-Z upravo s Rihannom osvojio Grammyja za pjesmu "Umbrella", nisu se previše družili, a nakon dodjele otišli su na različite proslave. To je, tvrde neki američki mediji, uvjetovala Beyonce, koja navodno ne želi da se njezin zaručnik previše druži sa svojom "novom najdražom suradnicom".

"Ne osjećam se dobro zbog takvih glasina. Bilo mi je zapravo jako neugodno sve dok me Jay-Z nije povukao sa strane i rekao mi da se na takve priče moram što prije naviknuti, jer su, nažalost, svakodnevica svakog izvođača", rekla je Rihanna novinarima i po tko zna koji put ponovila kako u Beyonce ne vidi suparnicu, već "uzor, sjajnu pjevačicu i fantastičnu osobu


Post je objavljen 09.06.2008. u 17:35 sati.