Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/wvvw

Marketing

Prvi čovjek koji je stupio nogom na Mars

Nakon dugo vremena i brojnih zakašnjenja radi pregledavanja slika od naših vrhunskih stručnjaka (dr. Lina iliti Iva Gotlin) mogu vam s ponosom predstaviti slike prve osobe koja je stupila nogom na Mars iliti mene!
Bio je to jedan mali uspon nogom na klupicu za mene, ali velik preskok klupice za čovječanstvo.
Prvo nakon što sam došao gore sam obavio brojne analize DNA (Deonukleinskeamenokiseline) nekih papratnjača koje sam pronašao gore, a onda sam tragao pogledom kako bih potvrdio razne glasine o postojanju života i vode na Marsu i dokazalo se da je i jedno i drugo neistinito. Osim par Židova na koje sam naišao (ali ti su već odavno promjenuli agregatno stanje) i kostura tajvanskog dikoroga nisam nasao nikakve tragove života na samome licu marsa (osim sebe naravno). Ali sam zato vidio nekoliko kompleksnih živih bića koja pripadaju vrsti prokletih komunjara (lat. cursus comunistus) iz skupine kralježnjaka bezmožnjaka u orbiti marsa i stupio u kontakt s tim drevnim narodom na što smo izmjenuli brojne pošalice na račun Čaka Norrisa i oni su čuli za njega jer ih je protjerao s njihova prijasnjeg boravšta koje se nalazilo u nama susjednoj galaksiji Andromedi.
Poslje upoznavanja tih nadasve pristojnih i kolegijalnih bića, krenuo sam na detaljnije istraževanje samoga Marsa, nakon puno pretraživanja i računanja po najkompliciranijim fizički, kemijskim, matematičkim i likovnim jednadžbama i formulama otkrio sam da na marsu nema niti kapi vode. Umjesto vode naišao sam na iznenađujuće saznanje koje bi moglo spasiti budućnost čovječanstva. Na Marsu ima pive, što znači da nakon što isteknu zalihe pive na zemlji koje se procjenjuju da ćeć trajati još 90 godina u slučaju da nebude većih tuluma, neće doći do armagedona, općeg kaosa i kako je se predviđalo smaka svijeta na zemlji nego ćemo sklopiti ugovor s Marsovcima za koje je dokazano da ne postoje i uvoziti pivu s Marsa. To znači da je hrabri podvig naših astronauta (mene) spasio cjelokupno životinjsko, biljno i ljudsko carstvo.

A sada sljede neke priložene slike sa samoga mjesta događaja i priloženi opisi priloženih slika sa samog mjesta događaja.


Priložena slika br. 1
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

QuickPost Quickpost this image to Myspace, Digg, Facebook, and others!
Priloženi opis br. 1 priložene slike br. 1: Piva iliti sakralna tekućina na Marsu

Priložena slika br. 2

Priloženi opis br. 1 priložene slike br. 2: Na ovoj pak slici možete uočiti jednog od pripadnika naroda prokletih komunjara kako pluta u orbiti u pozadini slike.

Priložena slika br. 3
Photobucket
Priloženi opis br. 1 priložene slike br. 3: Na ovoj slici možete vidjeti kako naš hrabri moreplovac, ovaj astronaut stupa nogom na Mars

Post je objavljen 09.06.2008. u 00:35 sati.