Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fuckskul

Marketing

Proteklih tjedana bilo je mnogo nagadanja i prognoza oko ishoda ove utakmice ,zadnjih dana nestrpljenje i napetost su rasli, i danas je konacno odigrana zeljno iscekivana utakmica izmedu Hrvatske I Austrije. Na nasu radost, Hrvatska je pobijedila Austriju skupa s Winkom, ali nasi nisu bas ostavili neki dojam.Utakmicu su vjerujem svi osim jace gledali, tako da nije potrebno opisivati prilike koje su imale obje strane ,i koje su ostale neiskoristene.Sve,osim tog jedanaesterca koji je dosuden nakon prekrsaja nad Olicem, kojeg bi ja izdvojio kao igraca utakmice.Prvih pola sata smo igrali dobro, napadacki , nakon toga smo se nekako povukli, nije bilo ideje , s vremenom je sve vise nestajala pocetnicka euforija.Dosta problema imao je Pranjic sa onim majstorom ruzne face kojem sam zaboravio ime, u drugom poluvremenu je to rijesio Bilic sa postavljanem naseg najboljeg tehnicara Simunica na tu poziciju. U drugom poluvremenu je takoder usao i Budan , umjesto Petrica kojem danas nije bio dan, i nakon zavrsetka utakmice samo se zapitao u sebi sta taj majstor radi u reprezentaciji ...samo je stajao i cekao loptu, a kada bi ju dobio odmah bi ju i izgubio. Kako se utakmica blizila kraju , Austrijanci su sve vise pritiskali nasu obranu i prijetili Pletikosi ,ali na nasu srecu, ostalo je 1:0.
Ovoj pobjedi su doprinijeli i navijaci , koji su nadglasali domace navijace unatoc cinjenici da je nasih bilo manje, opet se pokazao taj navijacki duh po kojem smo poznati. A sto se suca tice, nemam komentara, sve je rekao Stimac po zavrsetku utakmice.
Prva utakmica je iza nas , na redu je Njemačka u cetvrtak. Kako pisem ovaj post igraju Njemačka i Poljska i moram reci da , ukoliko zelimo izvuci neke bodove protiv njih , moramo poraditi ova 4 dana i popraviti greske , kojih je bilo mnogo,nadajmo se da ce Bilic dobro odraditi posao, do sada je....

p.s evo blog nam je nesto zivnuo nakon one prijetnje :P

Post je objavljen 08.06.2008. u 21:48 sati.