Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tejich29

Marketing

vinkin ročkas

hy! jučer je vinka imala rođendan.bili smo pozvani:ja,vale,julija,dora,marija.prvo nam je jedno pol sata bilo dosadno a poslije smo uživali.prvo smo se igrali top modela.glumile smo manekenke a žiri su bile dora i vinka. poslije toga smo plesale i skakale ko lude(bez uvrede al mislim da je bilo ludo).kasnije oko pet nam je stigla pizza i bili su komadi tako veliki (još smo pili coctu i fantu) da nismo mogli pojest dva komada. svi smo se najeli od jednog. nakon odmora od jela smo se igrali opet top modela samo smo još dodale i šminku a matea je to ocjenjivala a smiljen nas je sliko s mog moba. nakon toga smo opet išle plesat i nakon nekog vremena zaželili smo tortu. vinkina mama je napravila tortu od jagoda,mljac,njami..............njamifinopartythumbup!!!!!
neki su pojeli 2 komada neki 1. pređimo na glavno: matea,vale i marija su pojele po 2 komada. prvi komad su pojele normalno a drugi komad su pojele natjecateljski. bile su zamusane,sve bijele od šlaga na torti,a mi gledatelji smo se počeli tak jako smijat da više nismo mogle jest.
i tako je prolazilo vrijeme dok smo plesale pa je već polako počeo padat mraknotuzannaughtyheadbangburninmaddead!!!!! netko je rekao da možemo pričat strašne priče i vinka ih je započela i pričala 3 strašne priče. vale i ja kad je uvijek bio strašan dio počele smo vrištat. ali kaj je nagore bila je jedna priča u kojoj je zazvonio telefon pa su nam cure
smjestile i nariktale da zvoni telefon pa smo svi počeli vrištat kad je zazvonio i jako smo se prepali!
P.S. VINKA OVO MI JE BIO NAJBOLJI ROĆKAS U ŽIVOTU!!!!!!!! to je sve o roćkasu.
kissy i pozz svima!!!!!!!!!!!1wavecerekkiss


Post je objavljen 08.06.2008. u 20:59 sati.