Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budizavodnik

Marketing

Prvi izlazak

Sinoć sam prvi put izašao vanka nakon prekida. Čudan osječaj, nisam to napravio 2 godine. Sa mnom je bio prijatelj, a cilj izlaska je bio upasti 10 cura :) Znam da zvuči blesavo, ali jako nam je bilo važno pokrenit se i napravit nešto po pitanju cura i izlazaka jer ni njemu po tom pitanju ne cvjetaju ruže...
Ideja je bila da obiđemo par kafića nakon utakmice (Portugal je opak), popijemo par pića i napravimo par upada. Bez ikakvih očekivanja. Naravno, došli smo u grad puni entuzijazma i krenili u akciju, ali prvo smo naletili na neke njegove glupe prije (ženske imaju iznad 28 godina, nemaju nikoga i generalno su isfrustrirane). Upali smo ima, ali nažalost u ovom stupnju našeg zavodničkog razvoja, nismo još imali lijek za njihovo stanje :) Tu smo izgubili sat vremena i konačno se odlučili za nastavak i obilaske kafića.

KAFIĆ DANA: Puls, San Giovanni i ostali na okupu. Ima svita, ali nije lako upasti jer je gužva, bučno i svi stoje. Samo za iskusnije fakere :)

Nakon zaršetka obilaska grada krenili smo put Baća gdje uvijek ima života i naravno, žena. Putem mi se javila stara sex buddy, ali od toga ništa, ženska je head case, pa sam to hladno završio. Baće su zakon, ima nekoliko vručih mjesta, dosta jako vručih cura (Split je zakon), ali mi jednostavno nismo bili na visini zadatka. Pokušali smo par upada putem, ali naravno, vještine su nam još bile jadne pa od svega nije bilo ništa.
Važno zapažanje je da većina muških na takvim mjestima stoje u svojim čoporima, ženske u svojim, a između njih skoro nema nikakve interakcije. Jedini upadi su rezulata velikih količina alkohola ili prevelikih količina gena kamenih u ćelavih idiota :) Ljudi moji, cure vas mole da im počmete upadati, dosta je i njima budala i nejebice, pomozite im! Ovo naravno vrijedi i za mene, ne samo za vas.

SAVJET DANA: Pokušali smo 5 upada i svi su završili neslavno. Ali ja se osječam super radi toga, jer bar znam da sam pokušao. Svaki poraz te nešto nauči pa jedva čekam sljedeći izlazak da probam opet. Imam osječaj da ću za manje od 2 tjedna početi dobivati samopouzdanje koje sam izgubio nakon prekida.

Sljedeći put ću vam reći svoja iskustva on-line vatanja. Do tad

Ćao i pozdrav!

Post je objavljen 08.06.2008. u 11:46 sati.