Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Maturalna večeraNisam namjeravala opširno, ali, tražili ste - čitajte:

Sad moram "kopirati" Čiovku, jer ne znam kako drugačije započeti post o maturalnoj večeri.

Najprije me Buntovnik iznenadio kad je rekao da moramo ići kupiti odijelo, jer sam se bojala da neće htjeti s obzirom na njegov stil oblačenja inače. Jedini uvjet je bio da odijelo bude crno. Ok. Na ideju o crnoj košulji i crnoj kravati sam kolutala očima (ovaj put ja, za razliku od inače kad on koluta očimarofl) Uspjeli smo pronaći kompromis pa je košulja bila čisto bijela a kravata u skladu.

A kosa? To je bio problem. duga, svilena, nejednake dužine.....ne mogu ja to zavezati da lijepo izgleda! Ali, imamo mi našu tetu D., frizerku, koja je to vrlo lijepo zavezala u repthumbup.

Nevolja je bila i to što su baš jučer imali obranu radnje što je potrajalo do 3 popodne pa se baš i nije stigao odmoriti.

Uglavnom, za razliku od inače, kad svagdje kasnimo, jučer smo bili točni. Na vrijeme smo se obukli, kravatu sam popravljala pedeset puta, na kraju sam shvatila i sama da sam naporna, slikali ga ovako i onako, sa ovim i sa onim (lijepo sam ga zamolila da mi dozvoli taj gušt i da izdrži tu moju "torturu" jer je to slikanje meni važno, a njemu će jednog dana biti drago) i na vrijeme krenuli.......na njegovu želju, vozio je on do tamosretan. Pošto je kiša padala, stisnuli su se na ulaz u restoran pa više baš i nije bilo puno prilike za slikanje......pustili smo djecu na miru i otišli kućama......

Još prije Maturijade sam mu rekla da je važno da se ne nalije ako i popije, da mu se ne dogodi da se ničeg ne sjeća....to bi bila šteta. Isto sam mu i ovaj put ponovila.

U pola 6 sam ustala za posao. Nije zvao da dođemo po njega. Hm.....znam ja da se dolazi kasno, odnosno rano, ali......kažu ljudi: "ne daj ti Bože što ti majka misli"....pa sam poslala poruku da mi se samo javi da znam da je dobro......nakon pola sata nema odgovora.....onda sam zvala! Javio se, dobro raspoložen, sve je ok, trijezan.....uh!!!!!

U 9 je zvao tatu da dođe po njega.

Zaista su se zabavili i proveli.
I meni je drago da je tako. Jer se sa Maturijade vratio i rekao da je bilo bezveze. Pa mi je bilo žao.

Danas sam cijeli dan pokazivala slike na digitalcu. Jednoj dragoj bivšoj susjedi koja ga je često čuvala dok je bio mali sam htjela pokazati, nije imala naočale ali je rekla: da, znam da je na slici tvoj sin! Vidi ti se na licusretan.
Bio je jako zgodan, dobro mu odijelo stoji čak je rekao da bi se mogao naviknuti nositi ga!
I njegovi prijatelji su bili zgodni. Sve je bilo blještavo i elegantno, pogotovo djevojke iz škole sa kojom su bili.

No, nisu svi bili u odijelima......neću o onima koji nisu smatrali za shodno obući barem hlače i košulju, nego mi je gorak okus ostavio dečko koji je došao.....u onom šta ima, vjerojatno najboljem i najnovijem.....ali.....
Mi nismo puno potrošili. Jer nemamo puno i jer znam razliku u cijeni u odnosu na kvalitetu. Za Bossa i one još skuplje nemamo. Ali, i ovo "malo" šta samo potrošili..... nekako mi je bilo žao jer to dijete nije imalo ni cipele.....ni one za 100 kuna. Nekako sam osjećala krivicu jer smo mi kupili druge cipele jer one koje ima nisu dobro išle uz odijelo......
Zaista nije pošteno.

No, ne bih htjela završiti ovaj post tužno.

Sa večerom smo završili zabavni dio mature. Sad ostaje "samo" hrvatski i stručni predmeti, radnju je obranio........

Moram reći da sam izuzetno ponosna što je sve prošlo dobrokiss.

Slika nema jer.......Post je objavljen 07.06.2008. u 21:24 sati.