Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ricky007

Marketing

MOJ TJEDAN !!!!

ŠKOLA

Ponediljak : Evo ovako . Ponediljak ............ tribam se sitit šta smo imali . A - HA ! Imali smo najdosadniju lektiru na svitu . Govorim o Smogovcima zijev . Joj šta je ta knjiga dosadna . A i iz povjesti ću vjerojatno imat 3 . Fliperka će me dovest do ludila ,iako mi je najdraža profa uz Tafru .

Utorak : Moj najmrži dan u ovoj školskoj godini . To je zbog kemije . Imali smo kontrolni i to teški i još za zaključnu ocjenu . Joj meni ....cry.... tako mi je muka .

Srida : Nakon strave i užasa , dobro dođe srida . Kad je ujutro škola onda je likovni , a popodne tehnički . Imali smo ujutro školu i imali smo likovni x 2 pa glazbeni , koji obično imamo petkom ali imali mo ga u sridu radi toga što ga nismo imali u petak . Istina . Imali smo ga ali ona nije došla u školu pa su nas pustili hrv (kojeg nismo imali jer je išla sa petašima na izlet). Skoro su svi otišli osim nas 4 koji smo bili odgovarali eng . i neke šta je doli uvatila (koza).Megy i ja smo pobigle sotoni . thumbupthumbupthumbup

Četvrtak : Uf . Samo da skratim , pisali smo kontrolni iz fizike i vjerojatno ću dobit 2 . nono

Petak : Dobili smo natrag zadačnice iz eng. i dobila sam 3 . Koja koza , glupa . Dala mi je zato šta sam pisala usko pa joj se činilo malo . A istina je kad bi pisala široko , pokrilo bi cilu stranicu . Ali dobro . "Oladila" sam .puknucublablablablapuknucu Evo obre vijesti . Odgovarala sam zemljopis i dobila sam 5 x 2 .smijehsmijeh Jupi . Barem nešto .

ŽIVOT

Ka i obično . Svađam se sa svima , pa se opet pomirim . Ovaj tijedan nisam nigdi bila . Ni namore . Grozno . Iako sam tila .

LUBAV : Neki tamo mali . Nisam više u njega . Sano da znaš . (to je za Danijelu , tako da me prikine zezat)

emo love


Post je objavljen 07.06.2008. u 18:58 sati.