Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bratz666polje

Marketing

Najbrži put do prehrasne kose...

Naglasi mekoću

Kosa koja izgleda zdravo i koja mami na dodir automatski izgleda i seksi. Da bi to postigla, koristi serum za sjaj koji ćeš utrljati na vrhove pramenova koji su obično i najsuši dijelovi skloni pucanju.

Dodaj malo blistavog sjaja

Frizer slavnih iz Los Angelesa Cheryl Marks kune se u sljedeći recept: malo briljantina ili vazelina pomiješaj sa srebrnim ili zlatnim sjajilom za oči, protrljaj smjesu između dlanova i pređi dlanovima preko već gotove frizure. Kosa će dobiti tek fini nježni sjaj što djeluje vrlo seksi.

I repić može biti seksi

Kosu dobro raščešljaj sve do korijena, nanesi lak za kosu i tek onda zaveži konjski repić pri vrhu tjemena.

Pronađi odgovarajuće proizvode za njegu kose

Manje ćeš vremena provesti pred ogledalom i sa sušilom ili peglom u ruci ako prihvatiš prirodnu teksturu svoje kose i pronađeš najbolje proizvode za njezinu njegu i styling. Tako recimo kovrčava ili valovita kosa najbolje će se ukrotiti ako koristiš kreme za kosu namijenjene kovrčavoj kosi.

Ako su tvoje kovrče baš izražajne pokušaj s intenzivnijim regeneratorom koji ne zahtijeva ispiranje. Za tanku, nježnu kosu najbolje je koristiti pjenu za kosu kako bi se dobio željeni volumen, dok će gusta i teška kosa zahtijevati serum koji će joj dati vlagu i podatnost.


Kapa čini čuda

Misliš da Sienna Miller ili Nicole Richie ispod kapa i šešira imaju savršenu frizuru? E, pa varaš se! Kad ti je frizura očajna, a raspoloženje u skladu s njom, nabaci neki otkačeni šeširić na glavu ili šiltericu i izgledat ćeš kao d si se svojski potrudila složiti look. A i to se računa, zar ne?

Znaš li čemu služe ukosnice ili trake?

Vjerojatno ne možeš odoljeti ukosnicama sa zgodnim detaljima i veselim trakama za kosu. Najobičnija frizura sa strateški podignutim pramenom koji ćeš pričvrstiti najobičnijom ukosnicom preko dana ili nekom retro stila tijekom večernjeg izlaska djeluje osvježavajuće i drukčije.

Proljeće je također idealno za poigravanja s trakama i maramama za kosu, koje možeš uskladiti sa svojom odjećom.


Instantno rješenje za masnu kosu

Dobila si poziv za izlazak, no vremena je malo, a tvoja kosa izgleda kao da si izlila litru ulja na nju. Ne očajavaj, potrebno je pri ruci imati puder u prahu za lice. Istresi gapjevazujo

Post je objavljen 06.06.2008. u 22:53 sati.