Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bratz666polje

Marketing

Evo nekih tekstova s t-portala

Iz dubina svog ili maminog ormara iskopaj bijele tunike, lepršave košuljice, otkačene majice i obuci se u skladu s godišnjim dobom i šarenom prirodom oko sebe. Ako te muči pitanje što je u trendu, odgovor je – gotovo sve. Cvjetići, kockice, prugice, vesele boje, etno uzroci, bijelo, safari stil…
Foto: tportal.hr
Nijedno godišnje doba osim proljeća ne nudi tako širok izbor različitih trendova od kojih su svi in. To zapravo znači da i s krpicama iz prethodnih sezona možeš izgledati moderno i svježe.

Uostalom, to vidiš i po dućanima u kojima možeš pronaći mnoštvo kolekcija koje su inspiraciju potražile u svevremenskim modnim temama, pa tako imaš mornarski look u koji spadaju slatke prugaste haljinice, majice, bijele jaknice... Tu je i vječni safari look u svim mogućim bež nijansama.

Ako se u tebi krije hippy duša, sigurno nećeš odoljeti lepršavim tunikama, topićima i dugim haljinama koje su bili apsolutni hit na revijama svjetski proslavljenih dizajnera. Kreaciju s potpisom Roberta Cavallija sigurno si ne možeš priuštiti, ali neka ti to posluži kao inspiracija, pa kreni u potragu za nekom jeftinijom varijantom koja kao da je stvorena baš za tebe, svojom bojom, uzorkom i cijenom.

Ako pak ne možeš odoljeti dječačkim kockastim košuljicama kakve su se nosile i prethodnih sezona, možeš odahnuti jer su i ovog proljeća apsolutni hit. Barem se u Topshopu zaklinju u to.

Uz traperice koje idu lagano u trapez izgledat ćeš totalno in. A da je uskim skinny trapericama konačno odzvonilo, krunski je dokaz i modna ovisnica Victoria Beckham koja u zadnje vrijeme ponosno šeće u trapericama koje se dolje malo šire.

Mi ti ne preporučujemo uz njih visoke štikle na kojima Victoria nabada, već udobne balerinke, cool tenisice i za večernje izlaske prilično udobne cipele s punom petom kakve će se srećom nositi i ove godine.

Ne zaboravi da je biti dobro odjevena ne znači kopirati manekenke iz modnih editorijala, već svakoj odjevnoj kombinaciji dati nešto svoje i ponekad spajati nespojivo. Proljeće je idealno doba za to. Odijevaj se slojevito, uživaj u kombiniranju. Na traperice obuci običnu majicu kratkih rukava, preko nje neki šareni lepršavi topić i preko njega kratku jaknu.

U dućanima ovih dana ionako ćeš naći krpice s dugim rukavima. Ponekad se čini kao da se više ne proizvode jer sve je kratkih rukava i na naramenice. Očito nas i proizvođači žele natjerati na slojevito i maštovito odijevanje. Ako ništa, barem su nam tako manje šanse za uniformirani look!


Post je objavljen 06.06.2008. u 19:15 sati.