Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/elvis2006

Marketing

Stegla me kravata, ne mogu disat! XD

Znate onaj osjecaj kada zelite dotaknuti ono sto drugi ne mogu, kada zelite vjerovati u ono u sta drugi ne vjeruju, kad zelite znati sve sto drugi ne znaju, kad zelite osjecati, sve ono sto drugi ne mogu?! - mene ovih dana taj osjecaj prati. i nije mi posve jasan. sto to zelim tako jako?! ehm...nevažno!
Nikola i ja smo super! viđamo se svaki dan po par puta...wink i super nam je. Istina, da smo trenutno u nekim tezim situacijama i sa skolom, nj. maturom, prijemnim..lalala...al drzimo se skupa i rijesit cemo i to. Sigurna sam ja u nas. Sinoć je otiso doma, vraća se u ponedjeljak. Čak se preselio u drugi Dom. thumbup Šta se tice našeg seksualnog zivota....hahaha, Sale..nista od price o tome. ne, ne. samo malo cimanja. malo šale nikad dosta =)
Ja...ja sam počela nešto pisati. Nije poezija, od nje sam odavna odustala. Sad pisem nesto drugo...i poprilicno se nakupilo materijala. Nije da sam sigurna da ce to doci u javnost ili bar kod naseg najdrazeg profesora Kirina, al moglo bi doc u ruke moje drage Saške.sretan Njeno mišljenje jako cijenim i zanimalo bi me sto misli o tome sta pisem, al necu vise o tome...sve u svoje vrijeme!
Škola je inače super! Ispravila sam sve sto sam trebala, osim mat., to cu slj. tjedan. Sve ostalo je oke. pod kontrolom. uz malo žicanja, mozda prođem s 4. valjda i hocu! Sama sebi drzim fige! =) I naravno svima ostalima, koji imaju zelju proc =)
a moj Mumili....ehhh...to su sad problemi. nece ga, pa nece! eek Ima vec dvije negativne zakljucene....i nemam pojma oce li se ovaj put izvuc! Al bitno da je on uvijek na msn-u i da igra igrice...lalala...a skola nist. jbt. Bit ce mi uzasno, uzasno tesko ako i kad ode...i nemam pojma kak ce sve to izgledati sljedece godine...ako rokne, vjerovatno ce se vratit u Gradisku i tamo ic u neku sk., tak da ne vjerujem da cemo se ikad vise vidjeti...sto me fakat baca u depresiju. i time cu izgubiti dosta vaznu osobu, najbojeg prijatelja, svoju skolsku mazilicu, svog Mumilija. fakat ce mi bit zao ako ode iz skole, al jbg...kad mu ja fakat vise nemrem pomoc, a i kao da on ne zeli da mu vise pomazem! Pa, Mumili moj najdrazi...tesko ce mi bit bez tebe, i budi siguran da mi te nitko nece zamijeniti, niti te nadmasiti u tvojim spontanim smijesnim spikama...i onaj tvoj naglasak...i kad kazeš Josipa...i ono tvoje slavno marš..čak ce mi i to faliti...kako god bilo, ja jos uvijek imam komadić nade u srcu i nadam se da ces proc razred i da cemo u slj. 2 godine i dalje sjediti zajedno! Ostala ekipa u šk..svi zivcani, jer moraju toliko toga poispravljati...i onda se iskaljuju na krivim osobama, par puta i na meni, al kraj je godine, oprastam =) Samo mi malo glupo sto oni poslje ne dođu do zakljucka da su fakat krivi, neg i dalje tupe po svome ili se prave da nije nist bilo, da se nisu izderali na nikog i da nikog nisu povrijedili, al et...nervoza vlada. neki placu, neki se smiju, neke boli k. za sve....tak da je situacija sva zbrčkana...XD
Danas me Saša pitala kako sam. Ostala sam paf. niko me to(osim Nikole) nije pitao..najmanje mjesec dana. jos je ovo bilo tako snažno pitanje. tako je zainteresirano djelovala. mora da ju je fakat iskreno zanimalo kako sam ja. fakat sam se iznenadila. Istina da je nas razg. trajao svega par min. al mi je bilo fakat drago sto me to pitala!
Kiša napokon prestala. cijeli tjedan pada. za izludit. Isla sam u skolu sa repom. Zamislite. i to dva dana. jbt. smokin
Jucer mi se javio Sumpi. I to je fakat iznenadilo. Nakon 6 mjeseci...on se sjetio javit. Haha...a nadam se da su i oni oke. da su hepi. da sve štima.
sutra idem u lagani šoping sa svojom sekom...trebam sada potrošit lovu ke sam dobila za rođendan, da,da! čak cu i njoj nesto kupiti. ooou, jeeea. =) Miji je rođendan na zadnji dan skole. To ćemo dost dobro proslaviti, iako joj je tek 17. rođendan. Samo da nam bude lijepo vrijeme...Jarun. malo se okupamo, popijemo..i super!
Evo, dok mali Karlo buku buči na ulici gurajući svoj plastični bager po asfaltu....ja cu zakljuciti ovaj post. Uskoro se mijenja adresa ovog bloga...tko ce htjet znat novu adresu mog bloga...neka mi se javi na msn, kad skuzi da je adresa promijenjena. Prije pozdrava samo da kazem...neki dan sam dobila komentar na blogu...ugl. jedna cura je mislila da sam ja neki frajer. I drito nakon toga evo mene s ovim naslovom posta. e, pa..mogu i cure nosit kravate. Srećom, ja ne nosim, al et...ekipo, nisam muškog, al bome ni srednjeg roda! XD
Pozzdrav uz preporuku dana..TBF-lud za njom....


Post je objavljen 06.06.2008. u 15:55 sati.