Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludaus5ovkamare

Marketing

Love can be hard sometimes,yes it can catch you off guard like bad crimes,yes it can make you depressed and angry,make you say: "Why me? why won't anybody try me?"

Hy ljudi!!
Eto i mene napokon nakon dobrih mjesec dana i više!!!
Al eto sad sam se vratila sa puno novost!!
zubo

Pa za početak....trenutačno mi se nitko ne sviđa...tj. sviđa...ali nisam IN LOVE!!

Razlog prvi znate:Nisam više u tako nekoć zvanog smotanka zbog razloga koje sam već navela u prijašnjem postu, a drugi razlog "košarkaš" ima curu...tako da sam trenutačno malo kako bih rekla ... hmmm... emotivno ne vezana za neku osobu!!
Moram priznat da je malo žešće dosadno...al valjda će neki naić...nadam se...jer bliži se LJEEEETOOOO!!!
pjevazujomouthwash

JEDVA ČEKAM LJETO.....ipak idem u Ameriku kod brothera na 2 tjedna, točnije od 30.6.2008. do 16.7.2008.!!!
Ajme, jedva čekam, al bit će mi super i kod bake i u Splitu...ma bitno da je dobro društvo i da je vrijeme lijepo!!
Iskreno se nadam da ću u L.A.-u upoznat možda nekog komada...fino...nikad se ne zna...a baš bih htjela..već kad dođem u Ameriku da mi ostane u NAJBOLJEM SJEĆANJU IKADA!!!thumbup Ali neću sad o tome...mislim o Americi...o tome ću kad budem tamo!!


Okrenimo se mi prema sadašnjosti...ili bližoj prošlosti...eto...ovaj tjedan sam imala ujutro školu....nakupila sam 5 petica i izgleda da ću proć s pet...točnije..4.5...samo se moram malo potrudit...pa pošto sam imala ujutro školu nisam mogla gleat SPUŽVU BOBA SKOCKANOG...e lik je preodličan...crtić legendaran...kad mi je popodne škola gleam ga svako jutro!!zubo
Image and video hosting by TinyPic

I tako...prolaze dani...ja se dosađujem bez ljubavi....razmišljam o svemu i svačemu...pa i o najmanjim sitinicama...i baš sam se dns sjetila kako će biti kad odemo u srednju to je već 2010. godine...za samo 2 godine...oh my Gosh!!Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne i ne želim se nikako rastat od svog voljenog, najboljeg razreda ikada u povijesti otkad je škola postojala.S nekima se manje, s nekima se bolje slažem, ali svi su oni ljudofi kojepoznajem već 7 godina...svaki dan smo zajedno u školi...ne znam kako ću bez toga u srednjoj....!!!cry

Ali nisam ja pesimist...gledajmo sve to s vedrije strane.Možda se u osmom svi super zbližimo ( kad kažem svi, ne mislim baš na sve), u srednjoj ćemo upoznat nove ljude, ali ja oću ostat frendica, i to kao i prije sa ljudofima iz razred, sa svojim curama (slavnom četvorkom-Marijanom, Lucom, Ivonom i Paulom) sigurno oću, ali ja bih i sa ostalima...oni su ipak dio mog života već 7 godina, nije to mala stvar. Neke sam mrzila, a neke s druge strane OBOŽAVALA, točnije jednu osobu....a sad kad se toga sjetim...Oh My Gosh!!Kako sam mogla?? Tako sam osobu x volila...ali da pravo kažem ne znam ni sama zašto...al oke...dosta o tome...idemo na druge teme!!

Dns je petak,a sutra subota, Ivona slavi rođendan iako joj je u sedmom mjesecu...ali želi proslavit sa nama ljudofima iz razreda. A ja i Luce ćemo prespavat kod nje...u la-la...party...nema spavanja...nononosretan...pričanje, smijanje, zajebavanje i smijanje i još malo smijanja do jutra... u la-la....opa cupa nas tri skupa u ivoninoj sobi...oooooo daaaa!!zuboJEDVA ČEKAM SUTRA!!

A sljedeći petak spavanje kod mene, cure su već spavale kod mene na moj ročkas...mislim na Lucu i Ivonu...tako da će nam biti super....ajme bit će ludilo!!!zujopjevaparty

A sutra prije ročkasa.....imam test iz engleskog...drž'te mi fige...trebat će mi sreće i znanja!!A valjda će sve proć oke!!


Kad bih barem ja sa nekim dečkom...koji me voli i kojeg ja volim...ah...dream on girl(Mare)
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jubim vas sve i pozzzzzaaaaam puuuunooooooooooooooooo:
Ivucool
Marijanicusretan
Lucurofl
Ivonchicuparty
Paulunaughty
Dorchi bubbosicuwink
cijeli svoj razredkiss:
ekipu na morukiss
i svim zgodne dečkiće...kiss

od vaše

LUDE US5OVKE ThEmArEmahwave

Post je objavljen 06.06.2008. u 16:00 sati.