Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vincimus

Marketing

Prijenosna računala za vaš dom

Prijenosna računala odavno su prodajom nadmašila stolne konfiguracije. Ljudi su prepoznali smisao i prednosti njihove praktičnosti i mobilnosti. Prijenosna računala nisu više dostupna samo određenom društvenom sloju ljudi. Gotovo svatko si danas može priuštiti nekakav model prijenosnog računala, budući da su pojedini modeli u HGspotu dostupni već od 2000kn. Prvo prijenosno računalo Xerox NoteTaker seže još u daleku 1976. proizvedeno je samo u deset prototipova, a odlikovala ga je „neznatna“ masa od 22kg. Danas pojedini ultraprijenosnici teže tek 800-injak grama i nude performanse koje su prije 10-ak godina bile daleka znanstvena fantastika.

WLAN – najveća prednost prijenosnika
HGspot je u posljednjih nekoliko godina razvio vlastiti brand prijenosnika pod nazivom Forcebook. Forcebook prijenosna računala sastavljaju se od uvoznih komponenti isključivo u HGspotu, a odlikuju se kvalitetnim odabirom najnovijih dijelova koji se međusobno izvrsno nadopunjuju u radu te modernim atraktivnim dizajnom i dimenzijama. Iz ponude HGspota istaknuli bi model Forcebook Sonic [033757] s procesorom Intel Core2Duo T5250, 15.4“ zaslon, 120GB HDD, 2GB DDR2 i grafičkom karticom nVidia GeForce 8600 GS. Gotovo sva prijenosna računala danas u sebi imaju ugrađenu podršku za razne vrste povezivanja, prije svega za bežičnu mrežu tj. WLAN 802.11 a/b/g. Bežična mreža učinit će vaše prijenosno računalo doista prijenosnim. Jedna od najvećih prednosti širokopojasne mreže (ADSL-a) je mogućnost povezivanja više računala na Internet putem zajedničke pristupne točke. Računala se mogu povezati na mrežu bilo žično ili bežično. S prijenosnim računalom niste više vezani uz određeno mjesto. Sada možete sjediti u kuhinji, u dnevnoj sobi, biti u krevetu spavaće sobe, vani na terasi i bezbrižno surfati Internetom.

Raznovrsnost ponude u HGspotu
Osim Forcebook računala u HGspotu možete pronaći i prijenosna računala drugih poznatih svjetskih proizvođača kao što su HP, Toshiba, Lenovo, Acer, Fujitsu Siemens… Još neki zanimljivi modeli su npr. Acer Travelmate 5720 [033186] s Intel Core2Duo T7100 procesorom, 15.4“ zaslonom, 160GB HDD i 2GB DDR2 memorijom, zatim model HP nx6715s [034596] s AMD Turion X2 TK-57 procesorom, 15.4“ zaslonom, 160GB HDD, 2GB DDR2 i grafičkom karticom ATI Radeon X1250 i model Lenovo 3000 N200 [033767] s Intel Pentium Dual-core T2330 procesorom, 15.4“ zaslonom, 160GB HDD i 2.5GB memorije. Svi navedeni modeli su vrlo atraktivni i pružaju odličan omjer cijene i kvalitete. Tražite li računalo iznimnih karakteristika, ali istodobno i vrlo malih dimenzija, definitivni kralj u navedenoj kategoriji je model Toshiba Portege R500-10U [032171] koji teži neznatnih 779 grama i time s ponosom nosi epitet najlakšeg prijenosnika na svijetu. Osim neznatne mase krase ga i male dimenzije, 12.1“ dijagonala zaslona i SSD (Solid State Disk) bez pokretnih dijelova koji se temelji na flash memoriji. Od ostalih ultraprijenosnika valja spomenuti model IBM ThinkPad X61 Tablet [031986] koji nudi 12.1“ zaslon XGA MultiView & MultiTouch s mogućnošću zakretanja i korištenja kao tablet s touch screenom. Kupnja ultraprijenosnika, osim što će vam pružiti iznimnu mobilnost i fleksibilnost u korištenju, unijet će u vaš dom svježinu i dah moderne tehnologije bez suvišnih CRT monitora, kućišta, prašnjavih limenih površina i sl. Jednostavno se zavalite u svoj naslonjač ili ležaj na terasi, uzmite vaš ultraprijenosnik u krilo i obavljajte svoj posao ležerno i bezbrižno uz pomoć Interneta i modernih komunikacija povezani s ostatkom svijeta.

Dizajn iznad svega
Ukoliko ste svoj dom odlučili opremiti na moderan i stiliziran način, vjerojatno će vam jedna od najbitnijih stavki pri kupnji prijenosnog računala biti upravo njegov dizajn. Nova Toshiba Satellite serija prijenosnika pruža upravo ono što trebate - spoj vrhunskog dizajna i najnovije tehnologije. Toshiba, koja je poznata po svojoj inovativnosti, svojom porukom „Take a closer look“ želi vam poručiti da provjerite sami i uvjerite se u snagu inovacije koju nudi nova Satellite serija, jer postoje stvari koje u životu vrijede. Seriju prije svega (ovisno o modelu) krase sjajni Fusion Finish dizajn, kromirane Touchpad tipke, elegancija horizontalnog uzorka, Harman Kardon® stereo zvučnici, web kamera s Toshiba Face Recognition tehnologijom i mnogi drugi estetski i funkcionalni dodaci. Novi Satellite modeli A300, P300 i U400 uskoro će biti dostupni u svim HGspot prodavaonicama. Just take a closer look! Navedeni modeli će vas na prvi pogled osvojiti i uklopiti se u vaš dom na najbolji mogući način.

Među mnoštvom prijenosnika raznih proizvođača gotovo da i ne možete pogriješiti. Sa svakim ćete dobiti mobilnost, svježinu u radu i novu dimenziju suradnje s vašom okolinom. Posjetite HGspot i uvjerite se sami.


Post je objavljen 06.06.2008. u 13:23 sati.