Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

03.06.2008. Velika Gorica nevrijeme i sedam tehničkih intervencija

Po dojavi JVP Vel.Gorica zaprimljenoj u 17:36h u 17:45h izašli smo na intervenciju u Veliku Goricu te u 18:03h bili na mjestu prve intervencije.
Podrumski stan pod vodom , ispumpavali smo kojih dvadeset minuta te nakon zgotovljenog posla krenuli na drugu lokaciju koja je bila nekih pedesetak metara prije prve a i situacija je bila ista , podrumski stan pod vodom i opet dvadeset minuta ispumpavanja i polazak na drugu lokaciju par km dalje u Kurilovcu. Kurilovec birc pliva na vodi a gazda nezna gde mu se gasi struja u lokalu a mi moramo u vodu da bi ju mogli ispumpati. Nakon dvadeset minuta selimo na četvrtu lokaciju gdje smo pola sata ispumpavali i tak smo još bili na dva ispumpavanja i jednom osiguranju i oko 21:00h vratili se natrag u bazu.

Ovaj kišni dan u Velikoj Gorici je bil lud. Na terenu je osim DVD - a Buševec bilo još pet društava iz zajednice na više lokacija u samoj Velikoj Gorici i njezinoj okolici što na tehničkim intervencijama što na požarima gospodarskih objekata zajedno s JVP Velika Gorica . Sve u svemu na kraju je sve dobro završilo .

Ovu subotu u Mraclinu je županijska pokazna vježba pa vas ujedno pozivam da dođete. Sve počinje oko deset sati ujutro .

Pozdrav iz Buševca !!!!

Post je objavljen 06.06.2008. u 07:36 sati.