Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Go-problem broj 191.

I opet je crni prvi na potezu. Vrlo bi rado sve ovo definirao kao crno. To znači da bijeli nebi smijeli moći uraditi opstojan oblik. Može li crni zarobiti bijele kamenčiće ili bijeli iste saćuvati? Ajmo na razmišljanje! Premečite, isprobavajte, zarobljavaje, spašavajte. Niste vi ni crni ni bijeli, ali jeste ona osoba koja traži najbolje poteze za obje strane. Rješenje ćete vidjeti na blogu u ponedjeljak.
A sada kratke obavijesti.
-ž Ovaj četvrtak nije bilo atari-go turnira u Gorici. Biti će slijedeći i to poslijednji u ovoj školskoj godini.
- Ovu subotu, 07. 06. je ponovo redovni vikend-turnir u velikogoričkoj '100-tki' u sklopu veleučilišta u Zagrebačkoj 37. Svi ste pozvani. Počinjemo u 10:30. Ako nas nema u klubu biti ćemo na terasi sa južne strane. Terasa to je ono vani u sklopu šetališta i parka. Kolko bu novih ili starih došlo? Dođite i vidite. Možda ste i vi jedan od njih. Prošlu subotu je navratio Smoki, ali nije htio igrati. Rekao je da bi ono pravo bilo da se okupe Dino, Sir, Števa, Klasna, Tea, Taja, Daniel ... Bilo bi super, si mislim, pa da im se pridodaju ovi novi Matej, Robi, Prima, pa i stasali Ugarko.
Ej, Smoki, ajd okupi škvadru.
- 13. – 15. 06. je turnir u Zelenkovcu u Bosni. Planiramo ići sa dva auta. Palite li se na to. Prijave kod Daniela. Trebam li što dodati? Pa zar niste čuli za to? Ajmo!
bl. Muradenu


Post je objavljen 05.06.2008. u 18:38 sati.