Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myworldanna

Marketing

Zaboravljam proslost

Drage moje
zao mi je sto vam se nisam prije javljala,al nisam moglanono.Ovaj internet nije radio,a i komp i nesto stopo.No zato sam opet tu.Necu pricati vise o ex,jer ne zelim da me neko prepozna na netu.
Ova 2 zadnja tjedna bila su uzasna...ali bas uzasnaheadbangheadbangmadmad
Svaki dan sam se prejedala,stalno me je bolio stomak,svaki dan sam govorila onu famoznu recenicu "od sutra"...i svaki dan sam bila uprskala...bilo je grozno...jos mi ni internet nije radio pa se nisam mogla s vama cuti...grozno mi je bilo...No ne zelim vise misliti na to....ovo je novi pocetak(po 513.put,al nema veze).Zaboravit cu proslot ...stavit cu je u kutiju i necu je vise otvarati.
za 9 dana...cemo vjerovatno ici na bazen...koma...ja do tada moram skinuti ovo salo s trbuha.I da vam opet napomenem da ja:moram pojesti u skoli sendvic,nezelim ici u teretanu,ne zelim raditi nikakve vjezbe vaninonono.Tako da...to mi vise ne napominjite.
Danas...neznam..nisam misla ni na kakvu dijetu..ne stignem vjezbat jutros ,,al probat cu popodne...Pojest cu samo u skoli...i vidit cu sta cu za sutra.
JOjjj bas nemam nikakve inspiracije za blogtuzantuzantuzan
Htjela sam jos svasta pisati al ne znam to srociti..jbg..a evo pokusat cu
Ponekad pomislim da je sve ovo u mojoj glavi,,,,pa jesam li ja uopce debela???Jedan dio mene kaze da,a drugi ne.Kome vjerovati.???Nikom..tako je najbolje...a onda opet ne dobijam odgovor jbg..
Sada stvarno moram ici.Moram napisati sastav i ucit za kontrolni iz fizike(ja i fizika nebo i zemlja)
volim vas sve
drzite mi se
i naravno THINSPOsmijehsmijeh

Thinspo

Thinspo

Thinspo

anorexia

bikini

kate moss

Post je objavljen 05.06.2008. u 09:07 sati.