Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/felicidade

Marketing

#1 Epizoda jedan

Dobrodošli na sam početak ove blogerske priče. Svaki broj pod ljestvama bit će jedna mrvica. Jedna posebna priča koja će svaki put ispoljiti svoju specifičnost. Kad pojedina mrvica dođe na red, dijelit će svojstva drugih mrvica, ali i imati drugačiju radnju.

Zajednička svojstva s vremenom će se definirati, ali definitivno sam neka već predvidjela. Naime, promicat će vedrinu i pozitivu, a spriječavati stalno kontempliranje kako ništa ne valja. Kontempliranje će mrvicama biti dozvoljeno samo u slučajevima ekspresije nepravdi ili osobnih razočaranja. Mrvice poštuju slobodu mišljenja, ali ne i mišljenja u lošem i zlom smjeru. Svojstvo ovog bloga je i vrlo liberalna nastrojenost koju će autorica promicati.

Radnje će nastajati u svojoj punoj slobodi, dakako ograničene pojedinim svojstvima.

Ovaj će blog biti jednostavan za otvoriti svačijem, kolikogod hirovitom kompjuteru, zahvaljujući odsutnosti velikih slika, zvuka i nepotrebnih specijalnih dodataka.

Svaki početak temelji se i na predstavljanju idejnog začetnika. To sam ja, konkretno ću biti znana pod nadimkom :::felicidade::: Naime, želja mi je na svestran način širiti sreću među čitatelje i one kaje ja čitam. Svjesna da me neki i neće voljeti, pa samo neka znaju, imaju pravo izraziti to mišljenje, samo bez viška ekspresije (u obliku psovki) molit ću, jer me takvi komentari neće isprovocirati, nego ću ih samo preskočiti prilikom repliciranja. Na konstruktivne i argumentirane kritike ću pak rado odgovoriti.

Bahatluk mi nije jača strana, ako se stekne taj dojam, isprika unaprijed.

I još nešto, neću se izražavati s frazom moje mrvice. Jer to su mrvice iz podsvijesti, koje ne pripadaju nikome nego su općenite. Dakle iako se pojavljuju na ovom blogu, nisu vlasništvo autorice.

Toliko za prvi post.

Post je objavljen 04.06.2008. u 21:40 sati.