Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/eekforever

Marketing

SUPERPIPPO!

post na zamolbu visssNje, obećala mi je skakutati po bedrima, pa rekoh zašto ne

Tema is the one, the only, Filippo Inzaghi.

Ne znam gdje se rodio, kako ni kada, ali znam da se čovjek rodio bez imalo talenta, i svejedno uspio u svijetu nogometa kao napadač. To zasigurno vrijedi poštovanja, ali svejedno ga mrzim.
Mrzim Milan, eto mrzim ga, igrače, klub, baš su mi odvratni, stari, oronuli, politika kluba bezveze, a taktika na terenu dosadna. Ali svejedno osvoje Ligu Prvaka, jebemu.

Pippo Pippo, bit će da su ga učili umjesto da zabija golove, bolje padaj. I tako je on učio padati, i padati, dok se nije usavršio, i bio je pravi glumac. Kao i svi talijančići sa svojim masnim kosicama, zolufima, i curama supermanekenkama. Ne, nisam ljubomoran, ali ne volim Talijansku ligu baš, nogomet im je dosadan, stoga ne volim ni klubove (osim Juvea, pa moram za nekog navijat), dakle ne volim ni igrače baš, i u zaključku - ne volim/mrzim netalentiranog padajućeg Pippicu.
Kako se čovjeku uvijek odbije lopta nevjerojatno, većinu je golova zabio sam 2 metra od gol linije, ja mislim točnije siguran sam da on ne zna nabit loptu kak spada. Korpulentan mladić Pippo, prima loptu na prsa u šesnaestercu, sa svojim širokim i jakim ramenima se ograđuje i izbori za poziciju za šut, i finim polulobom matira vratara. NE! On prima loptu, nekim čudom se nekako okrene, daje si neki nemoguć for (da, nije ni brz čak!) i pada teatralno mašući rukama. I drugi to rade, ali on je to već napravio preprepreviše puta.
A da o onom golu kad ga je lopta napucala slučajno u Finalu Lige Prvaka ni ne govorim, jao kako sam tada htio TV razbit, to je bilo prosto nevjerojatno, kako čovjek može imati toliko sreće da mu se svaka jebena lopta odbije i servira na pladanj ili da može dati gol a da nije to ni planirao niti toga bio svjestan. Kurac, sisa, pička, to je naš Pippo!
I ružan je, ostario je gad, crte lica oko obraza, a ima i glupog brata!




Post je objavljen 11.06.2008. u 08:08 sati.