Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/myxxxworld

Marketing

tolerancija i predrasude. neumisljene cure(profa iz hrvatskog). prekrizje puno macaka. kisa. big mac zadnji put do jeseni. azija u europi.

evo.
odlucih se i ja napisati post. nadahnuo me hrvatski danas. ak se to tak moze reci.
ugl. tolerancija i predrasude. hehe. fakat smo puni predrasuda. al stvarno. nije to tolko strasno. mozda je to iz fore, mozda stvarno, a ko ce ga znat. al dobro je reko onaj lik. tolerirati se moze sve osim netolerancije.
vidi vraga, fakat je tak!
Image Hosted by ImageShack.us


vratimo se mi par tjedana u proslost. na mateino i moje putovanje gradom. na prekrizje. trebate te kuce vidjet. prekrasno. al ne bi ja mogla tam zivjet. malo je bogu iza nogu. xD. i tamo bogte. neam nicega. samo macke na svakom koraku. vratimo se u malo blizu proslost. istog tog dana. cca 2 sata kasnije. zed ko da si u pustinji. a kraj tebe fontana. pa znate kak je kad gledas vodu, a nemres pit. strasno. traume iz mukotrpnog djetinjstva!.
Image Hosted by ImageShack.us


pada kisa vani. bas na dan kad se ja odlucim ic vozit biciklom (u zdravstvene svrhe, naravno). oprala nas kisa. pa se zbuksali ispod dione. pa tamo pricali cirka sat vremena. krenuli doma. ja pokisnula, tonka ne. opet traume!
Image Hosted by ImageShack.us


odlucila sam ovih dana pojesti svoj zadnji big mac do jeseni. i opcenito smanjiti mcflurrye i sladolede iz megica. koja kila manje ne bi skodila.
Image Hosted by ImageShack.us


i za kraj>>>>> BISERI!!
Bosa^koja je najveca regija u europi???
Teddy^azija!

Profa iz hrvatskog^nisu sve cure umisljene, evo ja npr. nisam.

Post je objavljen 03.06.2008. u 20:42 sati.