Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludeseke14

Marketing

°°Srce u vatru palo hoce da poludi a telo bi samo da se kraj tebe budi...°°

Haj ljudimah...evo i mene da i marchy napise novi post...evo moja seka pukla skroz pa joj se neda da pise post...ma nema veze ja cu ga napist...jucer pocmem da napisem post kad nestane struje (posto je grmilo) grrr.burninmadheadbang.pa mi se nije dalo ispocetka pisat..Uh ovih dana je uzasno vruce... mi smo se jucer isli kupat bas je bilo toplonut..jucer smo imali 4 sata, a ja mislim da ce mo imati i toliko sutra uhh jos boljethumbup...pa mozda se odemo opet okupat ako bude vruce jer je vanka nesto naobacno..i tako..pa sta ima ljudi novog kod vas???!!
.... Kod nas nista novog sve po starom...u petak nismo isli vanka jer nismo bili tu, a u subotu sam kasno dosla pa smo isli u 10ipo...taman dosla ja vanka kad moji moraju ici doma pa smo otisli kod Ivane da zamoli majku da ostane jos posto sam ja tek dosla...i pustila je .hee. bilo je isto dosta u lava i u cihe zato sto se u Bacini disko zatvara bila je zadnja subot..pa sigurno radi toga...sad ce oni ici u Gradac u pinete..a jbg. i ja bi sa mogu..a evo brzo kraj skolske godine ame ko ce se sad odvojit od njih zblizis se s nima u 4god...i na kraju se moras rastat...ame fajit ce mi neki..ja se nadam da ce mo ostat u komunikacij..hehee..
Image Hosted by ImageShack.us

Joj jedva cekam ljeto da se malo izludiram uh..e i ana ce nam doci u sedmom mjesecu ...tako da ce biti ludo..ja se barem nadam... proslog je ljeto bilo super..ludilo brale..najbolje do sad..hmmmm, eto neznam sta da vise pisem pa pomalo zavrsavam post ...evo da nekoga pozzz da nereknu da sam ih zaboravil pozdravit...Ivana N. (sejo luda si ti ko i ja vejika pusa =) ) Ivana K. ,(jube nacic ce mo mi vec nekoga ne brinem se ja bas toliko i tebi vejika pusa) Ivana T. ( a ludo moja i tebi vej. pusa ) o majoo moja koliko ivana hehe Lara O., ( pusa vejika ludo moja..) Lara V. ( vidimo se sutja pusa i tebi) Andy, (moja seka...nisam te ja zaboravila hehe..ma luda si ti skroz..a da znate za kim..heh )nesmim rec.. Anu,Mateu (kad ces u Ploce da se ispricamo ) grgu (aj napokon da i ti napravis blog) Tunu..leu i jednog slatkog decka... nemo te se ljutit ako sam nekog zaboravila..ma ugl.sve i cili 8.D pusa svima jojim vas kiss...

Image Hosted by ImageShack.us


°°...Zamolila sam te hiljadu puta da ne
dolazis sa njom ni deset minuta na....
ista ona mesta de izlazimo ti ja al ne vrijedi
.... evo te s njom par metara dalje....
kao da mi to dajes na znanje.....°°

°°Marchy°°

Post je objavljen 03.06.2008. u 19:13 sati.