Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lifeincartoonmotion

Marketing

Paa.. Početak ljeta valjda...





"People ask me what are you going to do in ten years time. I'm certainly not going to be a gardener, I'm going to do what I do now"

Evo, konačno je završila i škola, puna muke, ispitivanja, pisanja, štrebanja, i žicanja... nešto manje. Nedaju se oni tako lako.
Pa kad me pitaju šta cu biti u budućnosti. Neznam. Biti ću ovakva kakva sam sad i ne namjeravam se mijenjati. Možda za 20 godina jos se uvijek budem školovala, jer kako je krenulo... neznam baš.
Zaželite mi sreću... i pamet =)


Idem na vedrije teme. Ponosim se sobom kako sam podnijela pritisak ovih dana. Ne baš, ali je sve ispalo oke na kraju. Shvatila sam da bez učenja dobijem 2. Kako ljepo.
Prošla sam s očekivanim (ne)uspjehom po nekima. Meni je uspjeh!

Završili smo školu u srijedu. Dva dana ranije nego ostale škole. Ma ke ljepo.
=)
I popodne na plažu.
Veoma lijepo zvuči.
Društvo.
Sunce.
More.
Ali se planovi poremete ako je uključena i votka i srce koje je poluslomljeno.
Nadam se da ne zvučim emo.
Vjerojatno sam zvučala.

Bilo je to prvi put da sam bila u bedu kad sam (polu)pijana. Inače se veselim i skakućem. i gnjavim ljude. U tom popodnevu prošla sam više različitih raspoloženja. Svega se sjećam. Neznam dali bi bilo balje da se ne sjećem mozda.
Prvi puta u životu (mozda drugi) ispričala sam nekome što me sve muči. I zažalila. Ali gotovo je. Pokušavam si riješiti nešto. Ali ljudi znaju biti veoma uporni.

Ne želim da post bude sav tužan. Nisam još ni spomenula da je Hrvatska izgubila. Barem je bilo mirno. Neka me ljubitelji nogometa ne razapinju odmah. Žao mi je. Ali mi je večer lijepo prošla. Sva sreća da uz nogomet idu i nogometni navijači.

Idući put se vraća vaša Iskra.
Mora.
Jer ovako više ne ide.

P.S. Čak je i Pepeljuga mogla biti vani do ponoći. A kao imala je strogu maćehu...

P.S.S. Idem ja na plažu =) da vas ne davim više

P.S.S Nadoknada nedostatka smajlića u postu
=))))))
=)))))))))
=))))))))))))






Post je objavljen 03.06.2008. u 17:14 sati.