Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Škobalj: "Borićemo se do kraja"

kosarka

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Škobalj istakao je pred prvi duel sa Partizanom u polufinalu plejofa Svislajon superlige da očekuje "veliku borbu" i maksimalno zalaganje svojih izabranika na terenu. Škobalj je ocenio da će u meču večitih rivala, u kome je ulog plasman u finale, trijumfovati onaj tim koji se "prilagodi na sve uslove na terenu i oko njega". Prvi duel na programu je u utorak, od 18 sati. U finale će se plasirati ekipa koja prva zabeleži dve pobede.

"Partizan je u prednosti, ali mi imamo svoje šanse i ako nam se ukaže prilika moramo da ih iskoristimo", rekao je Škobalj i dodao da njegov tim u ovim mečevima mora posedovati "pozitivan pristup".

Šef stručnog štaba "crveno-belih" je napomenuo da je iza svih ekipa "izuzetno duga i naporna sezona" i da će svi igrači u doigravanju za titulu nacionalnog prvaka "imati problema sa umorom".

"Povrede nam i dalje otežavaju rad. Tadiji Dragićeviću je povređeno koleno, a Boris Bakić trenira i igra konstantno pod injekcijama", požalio se Škobalj na zdravstveni bilten tima.

Beogradski večiti rivali do sada su odigrali 185 utakmica, a međusobni skor je na strani "crno-belih" - 99 pobeda, pet remija i 81 poraz. Odnos pobeda i poraza u plejofu je 25:13 u korist Partizana. U poslednjih 16 derbija Zvezda je samo jednom pobedila.

Post je objavljen 03.06.2008. u 12:16 sati.