Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pashkoandzorica2

Marketing

POST 6. imamo toliku inspiraciju da smo odlučile ovome postu ne dati ime pa neka bude bezimen =D

Ana
Ivona
opčenito

DIO 1. NAPISAN 23.5.

Hej hoj ljudofi naši dragi! Imamo vjerić. zadaća nam bi napisat referat "moje životno zanimanje" i sada Sobo-bobo misli da je Dalai Lama i oponaša nekog psihoanalitičara.. al procjene su mu malo krive, daj ono reko mi je da se iz mojeg referata vidi moja zrelost i odraslost .O.o. i sada nas on prosvjetljava svojom analizom što ćemo mi biti u životu.ono stvarno mi netrebaju analize od nekoga kojemu treba jedna poštena da ga vrati u normalu.
Image Hosted by ImageShack.us



al dobro,našo on zanimaciju.
elli je upravo ispala sisa. Moćan ga roka.I to moćno.
evo male pjesmice


Moćan ga roka
razred se ruši
tko zna što mu je to
tako teško na duši.

Moćan ga roka,
razred umire
tko zna što mu
iz hlaća izvire.

moćan ga roka
nitko ne diše
hoćemo li osjetiti
zrak ikad više?

Moćan ga roka
opet i upravo sada
o bože - - - - - - - - - - -
kosa opada.

evo mi malo umjetnički nastrojene

EMI NEMOJ SE LJUTIT VOLIMO MI TEBE =D
da da jako te volimo.ti si nama sve. vječna inspiracija. mislim što bi bilo da tebe nema.vjerojatno bi staklo u kabini bilo čitavo i slika pored aparata u uspravnom položaju,ali to sad nije bitno. KARAŠ U AKCIJI.DADA.TO SI STRGO DOK SI ME SILOVO.DVOSTRUKI ZLOČIN ODJEDNOM.

DIO 2. NAPISAN 2.6.

U četvrtak je bio dan škole. prvo sam se našla sa jelenom na putu u rasplakala joj se tamo na ramenu jer mi je život sranje, pa me tješila i grlila nasred ceste xd. onda sam poslje bila ok raspoložena. Zalila sam Jokija sa mojom mix tekučinom i taj miris neće moći oprati sa odjeće. BWAHAHA.onda sam dobila oko 5 jaja u glavu. Čučiću ću vratit kad će biti zadnji dan škole -.-. ja sam dobila jedno u glavu od brdarića, al je on dobio svojim vlastitim sladoledom od mene u glavu. Ugl od svih nas su se mogle speći palačinke s obzirom na količinu i sastojke koji su se nalazili na nama. dan poslje sam se rastepla na rolanju i noga mi je skroz spigana. (NE NIJE BIO POKUŠAJ SAMOUBOJSTVA, više nisam emo,hehe)

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


upravo jedem sladoled pod klupom. Ivona tetovira galičkinu ruku.
ma ja sam samo malo umjetnički nastrojena + dosada. otvaram obrt =D.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



ja bijah u subotu na ročkasu kod tinče i dobro se zabaviše. tinča je i ovog puta nadmašila samu sebe. Nixa me bacio u bazen potpuno obućenu.xD (ovim putem te pozdravljam.) i mogu reći da je bilo veoma zanimljivo kako god pogledali na cijelu situaciju.

trenutačno moramo čitati o nekoj retardiranoj pedijatrici Claire tako da se javljamo na glazbenom.

Upravo mi je kos dao jedinicu. sad bih mu opalila jednu masnu zidarsku ali pokušavam ispucat bijes tako što grizem pernicu. ali ona uistinu grize pernicu. NOVE METODE KAKO SE RIJEŠITI NEPOTREBNOG STRESA UZROKOVANIM JOŠ NEPOTREBNIJIM STVARIMA. ako ste ikada bili u prilici da vas ždere sve oko sebe i da se osječate ugroženim, ne očajavajte, uzvratite udarac, grizite vi sve oko sebe. GRIZITE PERNICU!


potpuno zdravo za zube. PROVJERENO!
ivona psihić.
Ana i ja plešem disco a (KO)KOS nas gleda zbunjenim pogledom i nije mu ništa jasno Ivona lakira nokte korektorom. (ko)kos čopi korektor. Ivona se dere "moram namazat još i drugu ruku!vratite mi.!" odgovor na to " dobit ćeš 1"
plaza priča o mandalinički u toplesu,bikiniju,što već. moćan je upravo protjeran iz razreda i reko je "ana odi samnom!!" bwahaha jurim. I nema nje više.
I ode nam grlica sa nastave. (Ko)kos je danas fkt bijesan. čak je i doračić stjeran sa sata! O.oa moj jadni korektor sada upravo proživljava traume.Tko zna hoće li ikada više raditi ili će biti prisiljen svoju bijelu unutrašnjost zadržati za sebe zbog (ko)kosovih izopačenih misli i nauma što dokazujem time što nam pušta hrvatske opere gdje se lik dere "KURVO,KURVO,KURVOOOOO!"
ana je to morala podijeliti sa razredom te se počela derati "PROFESORE, KURVO,KURVOOO!" zaboravljajući pokoji glagol između riječi. profesore, nije ono što mislite.. =D


Post je objavljen 03.06.2008. u 11:19 sati.