Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Malo novih novosti


Još jedan uzbudljiv i dinamičan tjedan je iza nas.
Sve je počelo u ponedjeljak (26.05.) dolaskom ekipe Zihada Sokolovića koja je u našoj kući snimala pilot program „Teatro projekt“ u kojem smo sudjelovali mi roditelji, mala Anja i Anjina defektologica iz CRZ Sloboština gospođa Đurđica. Snimke i slike će te moći vidjeti u jednom od naših sljedećih postova, odnosno kad Zihadova ekipa kompletira kompletan program. Utorak i srijeda bili su rezervirani za Anjin ustaljeni ritam.
Vježbe, fizikalna terapija, odlasci u vrtić, odlasci u CRZ Sloboština. Na žalost u četvrtak nismo otišli u Lovran na kontrolni pregled kod ortopeda doktora Mileusnića.
Razlog našeg ne odlaska u Lovran je taj što je Anja tokom srijede uvečer dobila temperaturu.
Cijelu noć smo se borili sa skidanjem Anjine povišene temperature, što je na kraju rezultiralo odlaskom na hitnu u bolnicu Srebrnjak. Razlog povišenoj temperaturi je upalni proces dišnih putova. Temperatura je došla pod kontrolu tek u petak prijepodne. Trenutno Anja prima sumamed i nalazi se kod kuće, a pregled u Lovranu smo uspjeli prolongirati za ovaj nadolazeći četvrtak (05.06.) Kako je u petak prije podne temperatura splasnula odmah smo se i mi bolje osjećali a raspoloženje nam se je uvelike vratilo u popodnevnim satima kad nam je u goste stigao gospodin Herman Marijo predsjednik Humanitarne udruge „Hulp en lifde“ iz Amsterdama. Naime gospodin Herman je bio gost na humanitarnoj roštiljadi koju je organizirala Humanitarna udruga „Mala Anja“. Petak večer smo iskoristili za odlazak u udrugu „Mala Anja“, gdje smo imali završne razgovore oko same organizacije humanitarne roštiljade. Subota i nedjelja je prošla u znaku humanitarne roštiljade a kako je sve proteklo možete pročitati na web stranici udruge „Mala Anja“.
Ovom prilikom posebice bi se zahvalili sljedećim blogerima koji su nam dali svoju podršku bilo svojim riječima podrške ili se na indirektan način uključili da ova hvalevrijedna akcija i uspije. Zato u ime svih članova udruge od srca hvala: zloba, kinky,što nam nosi sutra, luki2, desert_rose, đus, malenazvijezdice, 012 station, vž, slavonka.

Od danas uvodimo i malo novih novina na naš blog. Možda ste primijetili a možda i ne da u desnom boksu više nema nikakvih linkova poput web stranice male Anje, udruge male Anje i slično. Sadržaj postova se neće bitno mijenjati i dalje ćemo pisati o našoj svakodnevnici (o svemu što nas tišti i mori) ali težište će biti isključivo na našu malu princezu malu Anju.
Postovi neće biti više tako česti ali uvijek ćete imati svaku našu informaciju u pravo vrijeme.
Također u planu nam je i mali redizajn bloga kao i još neke novine ali o tome kad dođe vrijeme za to.

Za kraj današnjeg posta htjeli bi naglasiti da je trenutno stanje od Vaših poziva na humanitarnom telefonu za Malu Anju 650,81 kuna.
Te da je članak o našoj maloj Anji izišao na stranicama www.hrnovine.com

Do novog posta veliki pozdrav šalju Vam Anja, Jas i Tomi.



Post je objavljen 03.06.2008. u 07:30 sati.