Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Mojoj kumi.....

Kako kažu na televiziji, sad ću ja malo privatizirati svoj blog.

Do nedavno, moj blog osim obitelji i jednih kumova kojima sam slučajno otkrila adresu, nije čitao (ili sam ja bar tako mislila), nitko od mojih poznatih. Bilo mi je to važno. Više nije.
Imam ja jednu kumu (jesam li već rekla da vam sa vremenom svi prijatelji postanu kumovi?) u čijoj blizini radim, točnije, radila sam desetak godina. Bila je jedina osoba sa kojom sam mogla normalno razgovarati na poslu. Pogotovo ljeti kad nema posla, bila sam više kod nje nego na svom radnom mjestu. Sad je ona našla drugi, bolji posao i....otišla. Fali mi jako već sad, a sve me strah ljeta.....umrijet ću od dosade! Ili ću si kupiti laptoprofl.

E, ta moja kuma, kao ni ja, nije baš informatički pismena, ali vrijedno uči. Ovo je samo mala napomena. Pa sam ja njoj dala adresu svog bloga jer sam joj puno pričala o blogu i o vama dragi moji. Znam ja da je ona bila znatiželjna, ali je pristojno šutjela i nije tražila adresu.

I tako ja danas otvorim mail i vidim da mi je ona pisalasretan. A sad ćete vidjeti šta mi je napisala copy-paste:

Bok kumo sad sam tek pročitala ovu tvoje prijateljsko pismo baš je super.Čitala sam i tvoj blog i to mi je bilo tako smiješno jer sam cijelo vrijeme imala u glavi tvoj glas i mogu ti reć da je skoro bilo kao da pričam sa tobom .Pišeš kao što pričaš puno i naširoko.Tako ja kad se tebe zaželim samo kliknem i vidim te i čujem te


I ja sam se nasmijala od srcaroflkiss.

E, a da bi i ja imala kamo doći kad se zaželim nje, odlučila sam joj otvoriti blog. Pa neka i ona pišebeljbeljbeljbeljkiss.

Dakle, draga kumo (a i vi ostali) klikni ovdje. Detalje ću ti poslati u mailu. Mislim, uputesretan. Ne boj se, ako sam mogla ja, možeš i ti!!!! Tako je bilo i sa sudokuom, ona je prva počela, pa sam i ja probala, učila me, nije mi baš išlo u početku, ali sam mislila: ako može ona, mogu i ja! I uspjela sam! Tako će i ona.

Pa, eto, ako negdje sretnete Lavicu......nasmiješite joj se. Komentaromsretan.

Za ovu ideju zahvaljujem Marsi i njenoj sestrikiss!

A kad već privatiziram, poručit ću još nekima (mojim poznatima), da kad dođu ovdje, neka ostave trag, klikne se dolje gdje piše "komentari", a kao anonimci možete ostavljati komentar, bez obzira što nemate blog!!!!!

Post je objavljen 02.06.2008. u 22:56 sati.