Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kokodakalica

Marketing

Rafo - heroj ili zločinac?

Vratili se stari farmeri i odmah frka.

Slađa u facu rekla Rafi sve što ona i ostali misle o njemu i njegovom ponašanju (čitaj bivše postove) na Farmi. Rafo je jadan bio sav iznenađen, očito je živio u uvjerenju da ga baš svi obožavaju.

E sad, je li Rafo zbilja iskren i naivan kako se želi prikazati, ili je proračunata lukava ljigica, zbilja je teško reći. Ljudi teško povjeruju da je netko iskreno dobar i naivan, jer većina nije. Hmmm.

S druge strane, malo je bizarno da Rafi o moralu predavanje drži Slađa. Nije da imam nešto protiv cure, ali je nekako ne smatram moralnom stijenom niti bih joj dala da predaje vjeronauk u školama.

Yo je odmah potrčala utješiti iznenađenog i uvrijeđenog Rafu, uvjerena da je božji poslanik na farmi koji je došao pomiriti sve i širiti ljubav i bratstvo. Nakon Rafe, nastavila je s misionarskim radom i mirila Jelenu i Alena. Nije joj uspjelo. Nije lako biti širitelj ljubavi i vjere, obično te razapnu.

Jedini od starih farmera koji nisu došli su zločesti Lupino i Stipe.

O pobjedniku Farme odlučit će isključivo glasovi gledatelja pa ako ste zainteresirani, zovite...

brojevi za glasanje

Moje prognoze su se ispostavile krivima, pa ću se odsada suzdržavati. Vi, naprotiv, navalite. (btw, mislim i dalje da će pobijediti Rafo :-), ali to svi misle pa nije neko iznenađenje)

I za kraj, provalu ovog tjedna proglašavam Neninu izjava da bi mogao curi oprostiti nevjeru, ali ne može podnijeti da joj neki muškarac pomaže nositi vrećice?! Čovjek je bolestan ili što??








Post je objavljen 02.06.2008. u 21:55 sati.