Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/delijevu

Marketing

Proslava na Kosovu

Sampioni Srbije, rukometasi Crvene Zvezde sada vec tradicionalno svoju novu titulu su proslavili na Kosovu, tacnije domacin sampionima bili su mestani Zubin Potoka,gde je Crvena Zvezda odigrala prijateljsku utakmicu sa ekipom Mokre Gore.

Rezultat je bio u drugom planu.Puna hala je docekala sampione. Nastala je fenomelana atmosfera kada je iznesen pehar SAMPIONA SRBIJE.Dugo ce u srcima igraca i uprave ostati ova poseta,kao i poseta manastiru Duboki Potok.Dolazak igraca Crvene Zvezde je protekao bez i najmanjeg incidenta.Ljudi na Kosovu su na pravi nacin pokazali kako se voli svoja zemlja i kako se voli i navija za omiljeni klub.Igraci i uprava su obecali da ce se uskoro opet vratiti i podeliti radost pri ulasku u Ligu Sampiona!

Fenomenalni navijaci i fenomenalni docek,su reci koje su u autobusu pri povratku u Beograd prevejevale preko usana velike vecine igraca.

Crveno beli su obisli i jezero Gazivoda, gde su se odmorili u uzivali pre svega u drustvu domacina koji se na sve nacine potrudio da se igraci Crvene Zvezde osecaju kao kod kuce. Direktor Jovic, je pripremio prigodne poklone. Rukometasi Zvezde su podeleli veliki broj opreme.

Post je objavljen 02.06.2008. u 12:55 sati.