Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mywayfoos

Marketing

Liga Kalčeto postala Liga Rijekalčeto

post by Mary&Filip and myway
Image Hosted by ImageShack.us


Kao što već svi znamo odigrano je finale lige kalčeto 07/08. Finale se igralo u malom mjestu Butari u lovačkom domu.Vrijeme je bilo genijalno a prostor predobar. Mi (Ri) došli smo oko 11i30 a slovenci su bili još uvijek u punoj radnoj atmosferi oko priprema. Uglavnom sve je izgledalo i bilo super: 4 stola, glavni na crvenom tepihu, čevapi i fažol za jelo, cuge kolko trba... odlična atmosfera.

Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us



Igra je krenula oko 1i30 i to neobičnim turnirom ždrijebanih parova. Igralo se na 1 gol što znači da bolji i sretniji pobjeđuju. Nekolicina ih se dobro posložila: David i Zeko, Jelena i Jure, Kocka i Silvo, Dačo i Rok, Mary i Simon... Igralo se brzo, prvo svatko sa svakim a onda sistem ispadanja.
Finale- Jeky i Jure bez ijednog primljenog gola te Mary i Simon. Jelena je u dva navrata izvrsno obranila Simonu ali je treči puta primila izvrstan gol. Mary i Simon su dobili pehar, a Simon kao pravi kavalir prepustio ga je Mary(1. pehar za RI).


Nakon kratkog predaha krenuo je 1. dio finala lige. Svaki par odigrao je 6 partija sa nasumično izabranim parovima. Igralo se na jednu dobivenu do 6. Prvih 4 direktno su išli u četvrinu finala, zadnje 4 su ispale a ostale su razigravale u osmini finala.
MI (Zg, jaska, Čk, Zag :) ) smo stigli malo prije 15, i taman stigli na odigravanje skupina... sistem je bio preko računala i svaki je par dobio i papir sa rasporedom tekmi, a osim toga i na monitoru se nakon svake utakmice ažurirao raspored ekipa (npr. Darjan i ja u jednom trenutku 15/16, u drugom 3/16). Kroz skupine je razvaljivao samo David, ostali smo imali relativno slab skor (6odigranih, 3pobjede - raspored je odlučivala gol razlika) Kroz skupine su se plasirale sve 4 naše ekipe: Zec i Dačo(4.), Mary i Fiip(6.), Darjan i Antonio(8.), Jeky i ana(11.),
Neke zanimljive partije:
Simon i Levaz - Antonio i Darjan = 6:2 (2:2 i potop)
Dačo i Zec - Simon i Levaz = 5:6 (a vodili su 5:3)
David i Silvo - Antonio i Darjan = 6:2 (nakon 2:2 opet potop)
Antonio i Darjan - Andrej i Željko = 6:4 (Andrej iz obrane luđak, 4gola dao)
Mary i Filip - Antonio i Darjan = 2:6 (Mary me impresionirala svojim projektilima iz obrane pa sam ih sve sprječavao u nastanku)
(to je ono čega se sjećam, možda se netko drugi sjeti više)

a direktno su se znači plasirali: David i Silvo, Dačo i Zec, Marko i Matej i Simon i Levaz. Od naših razigravali su :
Jelena i Ana - Andrej Željko- dobro su krenule ali onda stale. Obrana im je išla super ali je napad štekao što nije čudo s obzirom da obje igraju obranu. Izgubile su 0:2.
Antonio i Darjan - Damjan i Robert - vrhunac naše igre
Mary i Filip - Peter i Bojan - Laka pobjeda (5:2, 5:2).

Image Hosted by ImageShack.us


Nakon ovoga više nije bilo loših ekipa. Četvrtina finala se igrala na 2 do 5 a raspored je bio:
Antonio i Darjan protiv Davida i Silva - David me dobio na 5ici,pa iako sam i ja zabijao on je zabijao više
Dačo i Zec protiv Andreja i Željka - dobili su 2:1. Malo su kiksali drugu partiju, Uletilo je par bureka, ali u trečoj su se vratili i zmagali.
Pako i Zdravko protiv Mateja i Marka-dugo su igrali ali na kraju pako ipak pobjeđuje.
Mary i Filip protiv Simona i Levaza - lomilo se lomilo..presudila Mary sa 4golčine po partiji, šećer na kraju - 4:4 i SImon odlazi u obranu, Filip dobiva loptu, SImon trza ko riba u obrani (ko na garlandu) i lagana baka sjeda kroz sredinu.

Image Hosted by ImageShack.us


Polufinale se igralo na 3 do 5 a raspored je bio:
Dačo i Zec protiv Davida i Silva- Do ovog trenutka David definitivno najbolji igrač turnira po realizaciji, a onda puklo i ko da ga je netko ugasioRiječani su krenuli udarno i poveli 2:o u partijama. Onda je kontrolu preuzeo Silvo i dobili su treću, ali u četvrtoj Dačo i 2 Zekotova presuđuju u njihovu korist.
Mary i Filip protiv Paka i Zdravka- Poveli smo lako 2:0 sa Filipovim dobrim golovima i kontrama a na kraju je Marijana presudila genijalnim ravnim golom.

Za treće mjesto igrali su David i Silvo protiv Paka i Zdravka- David se dosta namučio ali na kraju ipak pobjeđuju 3:1
I na kraju neočekivano finale (Riječana). Dačo i zec protiv Mary i Filipa- Dačo je zabijao vrhunske golove i pomalo lako su nas dobili. Sve u svemu 4 pehara došla su u Rijeku. Tri za prva mjesta i jedan za drugo.Pozdrav iz Ri od Mary i Filipa a slike stižu mailom sutra


Matija i Kićo nažalost su smjeli nastupit samo na 1 turniru, ostalo su pili i zajebavali se :) :) krenuli su opako, ali u finalu popustili pod Rokom i Kockom
Da se ja još nadodam = bio je tamo i jedan Garlando stol, lijepo smo i tamo igrali, Simon nam je pokazao par finti - definitivno me se dojmio. Shvatili smo da svi Slovenci i Riječani znaju pucati snakeove i pinove.. pa smo isprobavali. Mene krenuo pin, dok pohvale Darjanu koji je do kraja večeri počeo brutalno izvodit snake

VAŽNO!

- 07.06 - NAjava turnira u FORTUNI u Čakovcu, svi su pozvani, igrat će se na vjerojatno 3 stola i to i turnir parova i pojedinačni turnir!


Post je objavljen 02.06.2008. u 12:42 sati.