Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Čemu čuđenje

Zaista (se) pitam, čemu čuđenje? Svi se čude kako su se prekogranični Srbi opet uzjogunili i povampirili, i kako to da jedan Jeremić usred Zagreba (ej! Zagreba!) budalama Hrvatima soli pamet i dijeli lekcije, i kako to da neandertalski primitivčina Dodik opet usred Hrvatske jebe budale Hrvate u mozak i pri tom mu cijela dvorana skandira (ej!).. Ali recite vi meni - tko ih je ikad pošteno verbalno popičkarao po lažljivim labrnjama?! Tko?! Jel` ih uopće itko verbalno popičkarao?
I tko je onda kriv šta su braća digla repicu i ponovo raširila krila. Pa nisu ih nikad ni skupila! Gubitak Kosova razdivljao ih je do te mjere da bacaju pjenu na usta, Rusija ih potpaljuje, pobjeda na Eurosongu napumpala lažnim osjećajem svemoći i evo rezultata… podivljali pas grize sve oko sebe, a prvo one na kraju kratkog lanca – susjede. I jesmo budale, uistinu jesmo, jer smo sami krivi za njihovu brzopoteznu jezičinu u vlastitoj kući!

Ova se dijagnoza mlakosti (bljedolikosti) hrvatske vanjske politike može gotovo filmski pratiti preko vanjskopolitičkih karijera svih srpskih Vukova, još tamo od onog četnika Draškovića (ma i onog mitološkog) pa do ovog Jeremića, ta nemoć hrvatske vanjske politike da bezobraznu bahatost srpskih političara automatski sreže na licu mjesta! Da im začepi gubicu.
Laprdali su svašta i laprdaju još uvijek. A mi kenjkavo, piškit ću-kakit ću.

I tko je onda veća budala, Dodik ili onaj tko ga je u Hrvatsku zvao? I uostalom koga taj idiot ovdje predstavlja? Kome je on ovdje došao? Šta on radi ovdje? Šta on ima raditi ovdje? Tko ga je uopće preko granice pustio u Hrvatsku? Tko ga je zvao? lud Budala ga je zvala – eto tko. E Pupovče, fakat, što ti je to trebalo. Tko je onomad Tadića zvao u Knin? No što uopće Tadić ima raditi u Kninu? Kome je on kao srpski predsjednik tamo išao? Koga oni u Hrvatskoj predstavljaju ili misle da predstavljaju, i tko su ti koji misle da ih ovi kreteni predstavljaju?
E da je muda kao što već jednoć davno napisah, ali sve je to jedan sveopći preserans kao što jednoć napisah... Je_ala R.Downey Juniora šta san pametna bila rofl i ostala.

Post je objavljen 01.06.2008. u 23:39 sati.