Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrazjecurke666

Marketing

=)

Hej ljudi.. =) .. Evo ja pišem post.. Da ovaj ne stoji više tu... Taj post je bio malo tužniji..Al' zato ću ja napisati neki veseli postek.. (valjda) .. =) .. Ovog smajlića ćete u postu viđati često, jer sam ja ovih dana jaako punoo vesela.. =)

Pa, da počnemo.. Ovaj post neće biti nešto dugačak.. Samo da nešto piše.. Kao što vidite, ja se učim pisati pravopisno.. Ma da, da.. LoL.. =)
Stekla sam neke nove prijatelje i zbog toga mi je jako drago. I muške i ženske. Ali zbog toga ne odbacujem satre prijatelje iako me neki optužuju za to.. Nije mi uopće jasno, zašto čim dobiješ neke nove prijatelje, svi misli da ćeš odbaciti one stare.. Pa, ljudi, jel se nemože imati više prijatelja?!? .. Onak hello.. (hh) .. =) .. No ja neću dopustiti da takvi komentari mene diraju, jer ja znam da svoje prijatelje, i one nove i one stare, neću odbacivati zbog nekog drugog.. Meni nitko neće birati prijatelje.. Jelda?!?.. =)

Stalno sam vani.. Skoro me nikad nema kod kuće.. Starcima sam smanjila račun za net.. Jea.. A i nije mi MSN sad baš i neka fora.. Lijepše mi je vani se družit s prijateljima.. =) .. Sad u petak smo išli mi ( Mateja, Lara, Josipa, Inga, Božo i ja ) gledat neku priredbu u kino.. Išli samo zbog ovih što su plesali.. Ritmika.. Plesali su 3 plesa.. Pvo su nastupali svi.. I cure i dečki .. Bili su odlični.. =) .. Drugi put su plesale Suzana, Andrea, Anamarija, Ana i Lea.. Također je bilo odlično.. I treći put su sve cure.. I to je bilo super.. Ma sve je bilo odlično.. i onda kad su oni završili sve plesove, mi svi ošli dolj u park.. =) ..

U parku je bilo super.. Bilo je svačega, ali to će ostat tajna.. =) .. Došla sam kući u pola jedanaest.. =) .. I onda je sljedeći dan bio Kajganin rođendan.. Ja bila ujutro sama kod kuće.. ja otvorila prozore sve (bilo mi je vruće!) i napanjila cajke do daske.. kad ono susjedi zovu: Stišaj to!! .. Ma zaboli mene.. Ja i dalje.. =) .. Postala sam prava cajkarošica.. Sam to slušam.. A bome i Tara isto.. Jelda?!? ... =) .. Onda mi je Moja Tara došla.. I onda smo išle u grad da ja kupim poklon Juri.. Srele mi Aca i Keca.. I onda zajedno išli po Ivana.. A kad sam ja kupila taj poklon, jbt, pa koliko njima treba da to umotaju.. Picajzlira po tom i onda na kraju ispadne ruzno.. A jbg.. =) ..

Na rođošu je bilo O.K. .. A za poslije neću pričati.. Khm.. =) .. Sta da vam još napišem.. Sretna sam.. Jakoo puno.. =) .. =) .. =) .. =) .. =) ..

Kraj.. Ipak je ovo malo poduži post.. (hh) .. A sada.. Pozdravi.. :
- mojoj Tari,
-mojoj Mateji,
-mojoj Lari,
-mojoj Jopy,
-mojoj Petri,
-mojoj Ingi,
-Boži,
-Kajgani ( on traži curu )
- plesačicama i plesačima
- ma svima.. svima šaljem pusu..
- =)

BY: petra

Post je objavljen 01.06.2008. u 10:24 sati.