Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavupjesmama2

Marketing

12. HRF

Image Hosted by ImageShack.us
OPATIJA – Nina Badrić i Ljiljana Petrović Buttler s pjesmom „Kralj života mog“ osvojile su Grand Prix 12. HRF-a u pop-rock kategoriji. Prvu nagradu slušatelja osvojila je Antonija Šola s pjesmom „Nebu pod oblak“, dok je po izboru glazbenih urednika radijskih postaja najboljom pjesmom proglašena „Zapleši sa mnom“ Luke Nižetića.

Nagradu čitatelja 24 sata dobila je Antonija Šola. Sudeći prema pozivima primljenim putem telefona 061, najbolja je bila debitantica i najmlađa sudionica Radijskog festivala Franka Batelić s pjesmom „Ruža u kamenu“. Internet glasači najviše su glasova podarili grupi Feminnem i pjesmi „Chanel 5“.

Najbolje pjesme 12. Hrvatskog radijskog festivala u pop-rock kategoriji proglašene su večeras na opatijskoj Ljetnoj pozornici pred brojnom publikom. Atmosferu su dodatno zagrijali i voditeljski trojac: Nina Morić, Vanja Rupena te Dalibor Petko.

Prema statističkim podacima, ukupno je za finaliste pop-rock kategorija 12. HRF-a primljeno 397.103 glasova, od čega 162.959 glasova slušatelja i 58.089 glasova glazbenih urednika.

Posebno dirljiva bila je promocija spota Toše Proeskog The hardest thing s njegova engleskog albuma. U publici je bila i Tošina obitelj i prijatelji, a iz svih su krajeva Hrvatske na promociju stigli i njegovi brojni fanovi. Organizatori HRF-a najavili su da će se od slijedeće godine u sklopu Radijskog fetsivala dodijeliti i Nagrada Toše Proeski.

Promocija spota Toše Proeskog- The hardest thing



Post je objavljen 01.06.2008. u 07:57 sati.