Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marmeladegirl007

Marketing

..jer sve sto prođe sve što jednom prođe kao po kazni uvijek vraća se..a kad se vrati jednom kad se vrati dođe da prođe i opet sjećaš se..svakog si jutra bolje nego sutra a svaka noć je presudna,hiljadu ti stepenika treba do vrha,a jedan jedini do dna..

strah..patnja..bol..razočaranje..odlazim..pretvaram se u prah..i vjetar me odnosi..odnosi me..ne vrijedim..
ne vrijedim ako nikoga ne mogu dignuti sa dna..nikoga razveseliti..bezvrijedna sam..samo sam još jedno biće na ovome svijetu..obično biće samo još jedna u nizu..ne želim too..!
ne želim da boli..ne želim suze niti onaj odvratni osjećaj kod srca..kad te nešto stegne..i zaboli toliko da te natjera da se zapitaš vrijediš li..?!
vrijedim li..??
ili sam još samo jedna mala jbena glupačica stvorena na ovome svijetu..da kvari sebe i druge..da uništava svoj i tuđe živote..!
ne volim patiti..ali volim suze u svojim očima..!?
zanimljivooo..!?
volim kad drugi shvatee da postojim..kad me doživee..kad vidim da me vole kao što ja njih volim..i kad znaju da bi za njih dala svee..svee..svee..
ona je danas bila maloo tužna..pitala sam je..rekla mi jee..shvaćam jee..
za nju bi dala posljednju kap svoje krvi..patila bi ako bi tad ona bila sretna..gušila bi se u problemima ako bi ona bila bezbrižna i živjela bez ikakvih prepreka..odustala bi od svog života ako bi ona živjela vječno..!
za mene život nema smisla bez nje..njega..i ostalih moji najdražih..
jbe mi seee..ako sutra umrem..voljela sam..volim..voljet ću..bila sam voljena..!?
(bar se nadam..)!!
shvaćam neke stvari..nikad ne budemo sretni..nepovrijeđeni..to je dobroo..jer kad nam se desi sreća.cijenimo jee..!
sretna sam kad sam tužna..i tužna sam kad sam sretna..
reći ćete da sam komplicirana..ali možda sam vrlo jednostavna samo što vi komplicirate..!?
da..možda..
višee volim tužne trenutke u svom životu..više volim da ja patim i tugujem ako je netko koga volim sretan..!?nisam sebična..i to mi je mana..jer da preživiš danas moraš bit sebičan..ohol..bezobziran..onda bolje da umrem..jer ja ne znam bit takva..!!
ne želim da me se pamti kao nekoga tkoo nije znao živjeti..znam živjeti..i živjet ću..i raditi sve suprotno od onoga što se bude tražilo od mene..
jer želim sama uspjeti..padati i uzdizati seee..SAMA..!
volimm vas..uvijek i zauvijek..volitee i vi meneeee..jer samo takoo živim daljeee..jer sam voljena..bez ljubavi sam nitko i ništaa..običan čovjek..to ne želim..želim bit posebna..jedinstvena..zatooo volimmm..
i eoo sad..ponovnoo idem sa vjetrom..kao prah..nestajem u u noći..gutaa me tama i bol životaaa..odlazim..


Post je objavljen 01.06.2008. u 00:35 sati.