Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mylipgloss

Marketing

.....Rihanna i Step up 2-The streets.....

Za početak:



Ime: Rihanna
Puno ime: Robyn Rihanna Fenty
Zanimanje: Pjevačica
Datum rođenja: 20. Veljača 1988
Mjesto rođenja: St. Michael, Barbados
Visina: 173 cm
Zapadni zodijak: Riba (Pisces)
Kineski zodijak: Zmaj (Dragon)



Prelijepa pjevačica sa poznatim hitovima kao što su "Pon De Replay" i "Unfaithul". Rihanna je bila sasvim obična cura dok nije osvojila jdno natjecanje u ljepoti te otpjevala pjesmu Hero u školskom showu za talente, a nakon čega ju je jedan prijatelj upoznao s producentom iz New Yorka Evanom Rogersom, a koji je bio na odmoru na Barbadosu. Evan ju je upoznao s Jay-Z -om i otada počinje njen vrtoglav uspon na glazbenoj sceni. Ima dva brata Rorreya i Rajada. Njen trenutno najuspješniji singl bila je pjesma Umbrella koja je u biti označila prekretnice u njenoj glazbenoj karijeri usmjerivši njen performance na sceni prema sve više seksi izdanjima. Maxim magazin stavio ju je 2007. godine na 7 mjesto u svom izboru 100 najvrućih cura na svijetu.

A sad malo STEP UP 2:

Radnja filma

Mlada Andie (Briana Evigan) članica je plesne grupe 410 koja stalno vježba za ilegalno natjecanje Streets. Ali zbog Andienog lošeg ponašanja, njezina pomajka joj zaprijeti da će otići u Teksas svojoj teti ukoliko se stvari ne poprave.

Zahvaljujući starom prijatelju iz djetinjstva Tyleru Gagu (Channing Tatum), odlazi na audiciju u Marylandsku školu umjetnosti. Kako je Andie ipak ulična plesačica, u svojoj školi mora konstantno vježbati kako bi tamo i ostala. Ali kada njezini prijatelji iz grupe 410 saznaju gdje je ona ustvari i zašto stalno kasni na njihove probe, odbacuju je.

Na nagovor svojih prijatelja iz škole Chasea (Robert Hoffman) i Moosea (Adam G. Sevani), Andie odluči napraviti vlastitu ekipu od darovitih učenika i pobijediti na natjecanju.


I još jedna slika pa onda video:




Post je objavljen 31.05.2008. u 21:24 sati.