Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hms

Marketing

EUROPSKO PRVENSTVO OD 12. DO 14. RUJNA

Naglasavam da su ovo nesluzbeni podaci o Europskom prvenstvu. Dok ne postanu sluzbeni mogu vam biti samo okvirna informacija.
Datum: 12 do 14.9.
Lokacija: Cluj Napoca, Rumunjska (grad od 500.000, glavni grad Transilvanije)
Petak: neformacije stapovi i neformacije pom-poni
Subota: svecano otvaranje i paradni defile
Nedjelja: koreografije formacije pom-poni i formacije stapovi
Smjestaj i ostalo: biti ce poslani timovima do 5.7.2008.
Opis staze za defile: seniorke i juniorka (smjer zapad-istok) ravan dio 10 metara, zavoj od 45 stupnjeva u desno, pa ravan dio 5 metara, pa zavoj od 45 stupnjeva u lijevo, ravan dio 80 metara. Kadetkinje obranuto (smjer istok-zapad).
Opis stagea: smjer sjever, ulazak sa lijeve strane od sudaca (kao na DPM)
Povrsina: potpuno novo poplocen trg (star svega godinu dana)
Gledatelji: velika tribina 500 mjesta, manja tribina 100 mjesta, VIP tribina 50 mjesta, press tribina 50 mjesta, stajacih mjesta 1.300 = ukupno 2.000


Dobili smo dopis od gospodjice Suzane Jovanovic, pa ukoliko neki tim iz Zagrebacke zupanije ili okolnih zupanija treba trenera, javite se HMS-u da vam ustupimo broj mobitela ili e-maila.

Zovem se Suzana Jovanović, bivša sam mažoretkinja Kloštranskih mažoretkinja, trenirala sam 9 godina u timu.
Sada imam 20 godina, treniranje sam prekinula prije dvije i pol godine, ali ljubav prema mažoretkinjama tjerala me svaki dan na treniranje kod kuće, svaki dan po barem dva sata, tako što se toga tiče ostala sam u formi.
Moja ljubav za mažoretkinjama se nastavlja i želim se baviti mažoretkinjama, s obzirom da radim, za treniranja ne znam koliko bih mogla odvojiti, ali željela bih završiti seminar za trenera mažoretkinja, te bih voljela pomagati u osmišljavanju koreografija i treniranju.
Sa tehnikom sam vrlo dobro upoznata, sa štapom radim apsolutno sve, od osnovnog stupanja, mažoret plesa do bacanja štapova u zrak s dva-tri okreta i raznovrsne rolove.
Na koji način i kako bih mogla nešto tako postići?, kako postat vaš član?, kako da mi se ostvari želja koju ima svaka mažoretkinja koja je od malena mažoretkinja i dok je odrasla ima želju i ljubav baviti se cijeli život s mažoretkinjama?

Postovana gospodjice Jovanovic,
(...)Trener mozete postati samo ako zavrsite Trenersku skolu. Kako je Trenerska skola bila u sijecnju 2008, slijedeca je tek 2010. Ukoliko ste zainteresirani javite se HMS-ovoj administrativnoj tajnici gdjici Tonki Mamic na telefon 01/34-999-21. Za pohadjanje skole morate imati potvrdu jednog tima da ste odradili strucnu praksu u trajanju od 55 sati.
(...) No, svakako me interesira zasto niste trener Klostranskih mazoretkinje? (...).

Poštovani gospodine Alene!
Hvala Vam na vašem odgovoru, svakako ste mi pomogli.
(...)Odgovor na Vaše pitanje zašto nisam trener Kloštranskih mažoretkinja?:
Konkretan razlog je taj jer smo mi drugi savez u zadnjih nekoliko godina, i taj savez nije ono što sam željela kada sam kao malena upisala se u mažoret ples. Koliko se sijećam bili smo u istom savezu dok se Kloštar nije odvojio, a i nama je za državno natjecanje neko vrijeme koreografiju radila gospodićna Ivana Bulka, (sada vjerovatno već i gospođa). Njjezini treninzi za mene su bili poseban dojam.
Ja sam isključivo odabrala mažoret ples radi onoga što mažoretkinje zapravo i jesu, a ne ples s pom-ponima, jer je takav ples za mene nešto drugo.Koliko sam upućena da savez gdje je nekada i Kloštar bio, odnosno Vaš savez isključivo se bavi mažoret plesom s štapom i glazbi koja tome priliči. Jer da sam željela plesati na techno glazbu vjerovatno bih odabrala navijačice ili nješto slično. To je jedan od bitnijih razloga zašto nisam više ostala u mažoretkinjama.


Post je objavljen 31.05.2008. u 10:14 sati.