Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Prometna jedinica mladeži od ponedjeljka na virovitičkim i pitomačkim prometnicama

Već četvrtu godinu za redom, promet u Virovitici regulirat će pripadnici Prometne jedinice. Prometna jedinica mladeži osnovana je 2004. godine Sporazumom između Grada Virovitice i Policijske uprave virovitičko-podravske.

pitomački i virovitički pripadnici prometne jedinice

Tako su danas u prostorima Gradske uprave potpisani ugovori sa 10 pripadnika prometne jedinice od kojih će osam od ponedjeljka početi sa svojim radom, dok su dva pripadnika u pričuvi.

Promet u virovitičkim ulicama regulirat će Marijan Pemper, Zvonimir Grahovac, Željko Vuga, Marko Lulić, Anja Brabec, Ana Burazović, Petra Josić, Sanela Đonliđ, Damir Kralj i Matija Lovreković.
Uz gradonačelnika Ivicu Kirina potpisivanju su nazočili i predstavnici Postaje prometne policije Virovitica koji su i zaduženi za rad i raspored pripadnika, te direktor virovitičke podružnice Croatia osiguranja Ante Krišto koje je sponzoriralo police osiguranja za Prometnu jedinicu mladeži.

Prometna jedinica mladeži počinje djelovati i na podrućju općine Pitomača, pa je tako danas načelnik Željko Grgačić u Virovitici potpisao ugovore sa 4 pripadnika jedinice koji će regulirati promet u Pitomači.
Virovitica online

Post je objavljen 31.05.2008. u 01:30 sati.