Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/us3aboutus5

Marketing

hayyyy peopleeee!!!!!!!!!

eyy kiss...evo kao što vidite već puuno češće pišemo postove(zahvaljujući meniyes)
Pretpostavljam da ste svi već čuli nešto o raspadanjuu us 5 zadnjih dana ali neate beda...us5 se NE raspada!!!Kad na fansite-u vidite ovo-->we wanna give up<---- plssss nemojte odmah vjerovat...ne kažem da nije moguće ali ugl je nemoguće kao i ovaj put.Sve je to bio samo trač ili fazazujo.Us5 holidays uskoro izlazi...yipeeeee...svi dvd koje kupite o us5 vrijedi kupit jer su presmješnismijehili tužnituzanali slatkiiiii...big L...Jučer su u 8 nastupali na kiki(mislim da sam to i rekla u prošlom postu)i imali su su razne izazove.Najzanimljiviji je definitivno bio onaj kad su morali jest kravlje SIROVE iznutrice.Vince ih je brzo i energično pojeo(svaka čast!!!),Richie s gađenjem(Richie says:This is discustid!!!),Jay je samo pojeo(LoL),Izzy je bacio na pod i FULL pojeo,aaaaa Chris nije pojeo(pametniiii)nonojer njemu se to gadilo(ofc).
Zatim su se suočili protiv svojih najvećih strahova(Izzy protiv skakavaca)...Skakali bungie jumbing za koji je Vince bio prelagan i odmjeravali snage s bilderom,svi su ga pobijedili a recimo jedino Jay pošteno hhbelj.Relax će postati singl yipeeeecerekcerekcerek.
i evo nečeg skinutog s us5 fansiteova(na eng):
US5 HOLIDAYS
The countdown is running: In less than a few days the fourth US5 DVD, which is called ''US5 on Holiday'', will be released. An exclusive look inside the private lives of the US5 guys is waiting on you - along with the common amount of humour. Let them surprise you and go on holidays with US5!
iii DATES:
jediiini djet na tv...šmucy šmucycrycrycry...

31.05.08 17:40 UHR

Live Broadcast: Reläxx
Broadcast Station: KIKA

i tooo bi bilo tooo...
kizzzzzaeek
vasha
Miss Khanfino<3
Us5 THE BEST GROUP 4EVER!!!!!!!!!!!!kiss


Post je objavljen 30.05.2008. u 20:45 sati.