Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

HUMANITARNA AKCIJA


Image and video hosting by TinyPic

Poštovani blogeri, blogerice i svi ljudi dobre volje koji posjećujete ovaj naš blog!

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Humanitarnu roštiljadu 01 lipnja 2008 godine u vremenu od 11 do 19 h na Ribnjacima Ključić brda (desetak km od Velike Gorice) a koju zajednički organizira Humanitarna udruga „Mala Anja“ i medijski pokrovitelj Radio Velika Gorica u sastavu media grupe.

Projekt pod nazivom „PROVEDITE SA NAMA DAN I POMOGNIMO OSTVARITI DJECI SAN“ zamišljen je, kao cjelodnevno druženje uz prigodni zabavni program te humanitarnu prodaju jela i pića, suvenira i promo materijala udruge. Sav sakupljeni prihod sa ove humanitarne roštiljade ide na žiro račun udruge Zagrebačke banke 2360000-1101982459 a koristit će se za daljnje liječenje, kupnju invalidskih pomagala te nabavku potrebitih lijekova djeci s posebnim potrebama u udruzi.

Sav sakupljen iznos, transparentno će biti objavljen na našoj web stranici www.humanitarnaudruga-malaanja.hr kao i raspodjela prikupljenih sredstava.

U nadi da će te se odazvati ovoj humanitarnoj akciji, svi članovi Humanitarne udruge „Mala Anja“ unaprijed Vam se zahvaljuju.

Kako doći do Ribnjaka ključić brda:
Kada se uđe u Veliku goricu (iz smjera Zagreba) treći semafor (od Zubaka) desno u Kolarovu i onda prema Ključić brdu nekih 10-tak km dobre ceste. Ukoliko uđete u Kurilovečku potrebno je kod križa skrenuti desno prema Kolarovoj i nastaviti dalje prema jugu.
A evo i slikovnog prikaza:


Image and video hosting by TinyPic


Post je objavljen 30.05.2008. u 08:00 sati.