Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/phumatoliya

Marketing

5.naselje

U petom naselju žive vampiri i vukodlaci.Evo nešto o mjestima u 5. naselju:

Knjižnica
U ovim starim ruševinama puno je tajnovitih figura koje su povezane.Priča se da se ovdje osim krivotvoritelja koji se vole nazivati umjetnicima mogu pronaći i ne toliko prijateljski likovi.Puno je posjetitelja nestalo bez traga i nikad nitko nije više čuo za njih.... oprezno...

Trgovac
Ovdje možeš naći sve što ti treba. Oružje, oprema i napitci su uvijek dostupni. Pazite samo da imate dovoljno zlata. Trgovac ne daje ni kredit ni popust.

Groblje
Možeš zaraditi zlato radeči na groblju. Sam odlučuješ koliko ćeš raditi. Zarađeni novac ćeš dobiti ovdje na groblju nakon obavljenog posla. K tome ćeš također postati iskusniji za vrijeme rada.

Taverna
Ova taverna je definitivno najgore i jako zastrašujuće mjesto u cijelom gradu.Iako se zna ponekad desiti i čak da neko biće Noći pronađe svoj put u smrtnike.Publikan je prema nekim glasinama uhoda Sjena- i ima čak i svoje posjetitelje kojima zadaje razne zadatke..

Groto
To je ulaz u duboku i tajnovitu špilju.Postoje mnoge glasine koje okružuju špilju i koje jednostavno nedaju da se priča ispriča jer nitko tko je ušao u nju nije poživio dovoljno dugo da bi imao što pričati.Mnogi govore da je ta špilja ulaz u Pakao sami.

Market
U marketu se uvijek nešto događa.Trgovci uvijek prodaju svoja dobra i pokušavaju zaraditi nešto novca.
Knjižnica Svi talentirani krivotvoritelji ti daju mogućnost da promjeniš ime.Imaj na umu da će te ta usluga koštati zlata pošto svi umjetnici žele biti plaćeni za svoj obavljeni posao.

VooDoo Shop
VooDoo Shop zrači nekom čudnom magičnom energijom.Rečeno je da jedino na ovom mjestu možeš kupiti Pakleno kamenje.

Ukleti dvorac
Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 29.05.2008. u 18:51 sati.