Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fucklove2

Marketing

Ma neka ide zivot nek ide sve samo nocas je vazno nocas te zelim, poljubi me...

Hmm..da,da dobro vidite,to sam ja... napokon,nakon dugo vremena odlučih i ja nešto napisat...
Nije da ima nešto posebno za napisat za reč al ono...Marinina želja moja zapovijed =)
Eto ja nju sve slušam,a ona mene ama baš ništa =) totalno nije u redu od nje al šta se može..svakakvih nas ima=)
I tako evo konačno nam sunce došlo..I za vikend se spremamo za more.,jedva čekam... Ovaj tjedan je došao kraju i još jedan tjedan i gotov fax,a i to da je konačno završilo jer sam se počela i tamo sramotit a to nije dobro...Al dobro sve je to manje bitno...Sad je jedino šta želim i baš imam volje,uhvatilo me nešto da dam što više ispita i onda radit 7,8 mjesec i evo ga..=)
Evo vikend je pred nama,i vjerujem da je to kako meni tako i svima oko mene najvažnije,to svi jedva čekamo.,to je ono šta nas drži na životu...=) Al ovaj vikend je nekako drugačiji bar za mene...Iako nadam se da svi idemo van jer ništa više nije isto.,ja znam da je ovo zadnja subota da idem van..jer kako sam se cijelu godinu zaj...,sad mi je to malo došlo na naplatu,pa sad imam jednu malu auzicu dok prođu ispiti..,al nije to neka puza jer ipak za ništa nebi propustila rođendane koji se spremaju ( 17.6.,28.6 ),to su dva rođendana koja su mi sad trenutno najdraža..Nadam se da če na obadva bit prejako..MORA..,dobro izuzev mog,za kojeg je btw.više manje sve dogovoreno,..ma marinica i ja smo malo pukle pa smo sve več organizirale,a ima vrmena do onda,alo ono... =) da nam nebi ništa promaklo..=) pametne smo mi...
I tako ... vrijeme ide.,onako neki dan jeneki bolji neki malo gori,al ono..tako valjda mora biti.. nadam se da če se i to popravit..,da če me marinica poslušat i da če bar njoj krenut jer ima sve u rukama a ona se zaje... joj istukla bi je..i mislim da bi to bilo to... i meni če jednog dana krenut,znam ja to...=) ma uglavnom sve što znam je da sam u zadnje dane izgubljena,stalno negdje žurim,nešto moram a ni sama neznam šta...ma marina je kriva,.....=)
Ae to je bilo to od mene.... vidite vi kako sam ja pukla... =)
Pusa ...


Post je objavljen 29.05.2008. u 17:00 sati.